RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.313 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #1 Xiaomi'nin varsayılan seslerini kullanıyorum ve hem sıkıldım hem de çok beğenmiyorum sizlerin kullandığı sesler hangisi? Müzik koymayı sevmiyorum, normal telefonların tekrarlayan sesleri olmasını tercih ediyorum.
Xiaomi'nin varsayılan seslerini kullanıyorum ve hem sıkıldım hem de çok beğenmiyorum sizlerin kullandığı sesler hangisi? Müzik koymayı sevmiyorum, normal telefonların tekrarlayan sesleri olmasını tercih ediyorum.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.681 Çözümler 34 28 Temmuz 2022 #2 Bunu kullanın otobüste çalarsa herkes hayran kalır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunu kullanın otobüste çalarsa herkes hayran kalır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RiskyZone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Aralık 2018 Mesajlar 1.313 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #3 Hahaha komik. Ciddi yardımcı olmak isteyenler yazabilir onun dışında lütfen mesaj sayısı arttırmak için yazmayın.
Hahaha komik. Ciddi yardımcı olmak isteyenler yazabilir onun dışında lütfen mesaj sayısı arttırmak için yazmayın.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.681 Çözümler 34 28 Temmuz 2022 #4 RiskyZone dedi: Hahaha komik. Ciddi yardımcı olmak isteyenler yazabilir onun dışında lütfen mesaj sayısı arttırmak için yazmayın. Genişletmek için tıkla... Ben ciddiyim hocam, bunu kullanıyordum bende.
RiskyZone dedi: Hahaha komik. Ciddi yardımcı olmak isteyenler yazabilir onun dışında lütfen mesaj sayısı arttırmak için yazmayın. Genişletmek için tıkla... Ben ciddiyim hocam, bunu kullanıyordum bende.