468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #1 Bugün notepad++ kurulum dosyasını indirdim sonra ise VirusTotal'de tarattım. Ve Zillya adlı bir AntiVirüs trojan hatası verdi. False-positive mi? Ve sadece Zillya virüs uyarısı verdi.
Bugün notepad++ kurulum dosyasını indirdim sonra ise VirusTotal'de tarattım. Ve Zillya adlı bir AntiVirüs trojan hatası verdi. False-positive mi? Ve sadece Zillya virüs uyarısı verdi.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #3 Notepad++'ı orijinal sitesinden indirdiyseniz bir sorun olmaz. Zillya da Ukrayna merkezli bir antivirüs.
Notepad++'ı orijinal sitesinden indirdiyseniz bir sorun olmaz. Zillya da Ukrayna merkezli bir antivirüs.
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #4 mburaktekin dedi: Notepad++'ı orijinal sitesinden indirdiyseniz bir sorun olmaz. Zillya da Ukrayna merkezli bir antivirüs. Genişletmek için tıkla... Download Notepad++ v8.1.4 | Notepad++ notepad-plus-plus.org Burdan indirdim.
mburaktekin dedi: Notepad++'ı orijinal sitesinden indirdiyseniz bir sorun olmaz. Zillya da Ukrayna merkezli bir antivirüs. Genişletmek için tıkla... Download Notepad++ v8.1.4 | Notepad++ notepad-plus-plus.org Burdan indirdim.
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2021 #5 468409 dedi: Download Notepad++ v8.1.4 | Notepad++ notepad-plus-plus.org Burdan indirdim. Genişletmek için tıkla... Doğru site, sıkıntı olmaz.
468409 dedi: Download Notepad++ v8.1.4 | Notepad++ notepad-plus-plus.org Burdan indirdim. Genişletmek için tıkla... Doğru site, sıkıntı olmaz.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 7 Eylül 2021 #6 Güvenlik çözümleri üreten bir firmadır.
S squex13 Femtopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 Releases · Lightcord/Lightcord A simple - customizable - Discord Client. Contribute to Lightcord/Lightcord development by creating an account on GitHub. github.com bendede çıktı ama bi bakarmısınız bu sitede VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com acil bakarmısınız https://lightcord.github.io/ lightcord indirmek istiyorum ama zillya trojan diyor VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleme: 17 Mayıs 2023
Releases · Lightcord/Lightcord A simple - customizable - Discord Client. Contribute to Lightcord/Lightcord development by creating an account on GitHub. github.com bendede çıktı ama bi bakarmısınız bu sitede VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com acil bakarmısınız https://lightcord.github.io/ lightcord indirmek istiyorum ama zillya trojan diyor VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com