regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #11 340264 dedi: Ben hepsinin kafasını kesiyordum. Sonra "Onursuz" dediler. Yine de kesmeye devam ettim. Çok saçma kelle alınca "Onursuz" damgası yememiz. Genişletmek için tıkla... Kelle alınca tebrik mi etsinler aga.
340264 dedi: Ben hepsinin kafasını kesiyordum. Sonra "Onursuz" dediler. Yine de kesmeye devam ettim. Çok saçma kelle alınca "Onursuz" damgası yememiz. Genişletmek için tıkla... Kelle alınca tebrik mi etsinler aga.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 28 Eylül 2020 #12 Devlet vergi alıyorsa sıkıntı yok (!) Alacağınız fidye vereceğiniz vergiden daha düşük olur büyük ihtimal
Devlet vergi alıyorsa sıkıntı yok (!) Alacağınız fidye vereceğiniz vergiden daha düşük olur büyük ihtimal
3 340264 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 214 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #13 regedya dedi: Kelle alınca tebrik mi etsinler aga. Genişletmek için tıkla... Reis ortaçağdayız, kelle almayalım ne yapalım, besleyelim mi vatan düşmanlarını ?
regedya dedi: Kelle alınca tebrik mi etsinler aga. Genişletmek için tıkla... Reis ortaçağdayız, kelle almayalım ne yapalım, besleyelim mi vatan düşmanlarını ?
Ata Ege Asiltürk Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 778 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #14 340264 dedi: Reis ortaçağdayız, kelle almayalım ne yapalım, besleyelim mi vatan düşmanlarını ? Genişletmek için tıkla... Sana göre birşey olmuyor olabilir ama karşındakilere göre onursuz bir adam olarak görülmen normal. Örneğin sen Kuzait İmparatorunu öldürdün, Kuzaitler ve diğer imparatorlukların seni onursuz olarak görmesi normal.
340264 dedi: Reis ortaçağdayız, kelle almayalım ne yapalım, besleyelim mi vatan düşmanlarını ? Genişletmek için tıkla... Sana göre birşey olmuyor olabilir ama karşındakilere göre onursuz bir adam olarak görülmen normal. Örneğin sen Kuzait İmparatorunu öldürdün, Kuzaitler ve diğer imparatorlukların seni onursuz olarak görmesi normal.
3 340264 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 214 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #15 Bana göre saçmaydı. Zaten oyunda saçma birçok şey var da. Neyse bu hayal kırıklığı oyunu oynamayalı uzun zaman oldu.
Bana göre saçmaydı. Zaten oyunda saçma birçok şey var da. Neyse bu hayal kırıklığı oyunu oynamayalı uzun zaman oldu.