@yigitrocks merhabalar hocam zio koltuktan memnun musunuz hala kullanıyor musunuz
Memnunum hocam ama oyle ahim sahim bir seyi yok koltuk yani.@yigitrocks merhabalar hocam zio koltuktan memnun musunuz hala kullanıyor musunuz
Memnunum hocam ama oyle ahim sahim bir seyi yok koltuk yani.
Hawk Future aldınız mı? Aldıysan memnun musun reizYiğit babus geldik hikayenin sonuna sonunda bu konu ile alakalı olacak en büyük olayı yapıp 1 haftaya future alacağım deneyimlerimi bende paylaşacağım yararlı olur umarım biz iki kurbanız![]()
Hawk future aldınız mı? Aldıysan memnun musun reiz.
bende kiloluyum kanka. Yorum için teşekkür ediyorum.Kanka aldım 3 ay oldu sorunlu ürün geldi kullandım sonra rahatsız olup garantiden değiştim. Eğer kilolu isen parasını hak eden koltuk çünkü ben oturduğum zaman 10k yı buna mı verdim gerçekten dedirtti. Ama amcam ve babam oturduğunda ise çok beğendiler (kilolular). Alacaksan desteği güzel yardımcı oluyorlar ama kilon 80+ değil ise daha düşük bütçeli kumaş olacak şekilde koltuk önerim olur. Pişman değilim sadece düşük kilosu biri için fazla maliyet eğer parayı önemsemezsen al reis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.