Zio Fabric vs Hawk Future

Hangisinden bahsediyorsun kanka?

Hawk Future

Bunun süngeri hakkında bilgin var mi? Adamlara yaziyorum bana teknik detay veremiyoruz diyolar sanki devlet sirri istiyorum.

Bunun süngeri hakkında bilgin var mi? Adamlara yaziyorum bana teknik detay veremiyoruz diyolar sanki devlet sirri istiyorum.
Eki Görüntüle 1620835
Kanka bence onlarda bilmiyor :d Bu konuda bilgi vermemleri saçma bilmiyorum bende.

Eki Görüntüle 1620835
Bak orda da 5k vereceğin koltuk hakkında bilgi edinmek istiyordun artık 5de değil :/

Son düzenleme:
Kanka bence onlarda bilmiyor :d Bu konuda bilgi vermemleri saçma bilmiyorum bende.

Bak orda da 5k vereceğin koltuk hakkında bilgi edinmek istiyordun artık 5de değil :/
Ben Zio aldim valla bakalim kanka visco, kol desteği falan da ekledim bide +500'lük mekanizma. Umarim pisman etmez 4.855'e geldi.

Ben zio aldim vallahi bakalim kanka visco, kol desteği falan da ekledim bir de +500'lük mekanizma. Umarim pişman etmez 4.855'e geldi.

Kanka bana da yardımcı olsan bende zio almayı düşünüyorum fiyat mevzusundan da 120° kuyruklu senkron mekanizma ve 180° yarasa mekanizmanın tam olarak farkı ne? Ve yarasa mekanizmanın sallanma muhabbeti alt arkaya doğru mu?

Ben Zio aldim valla bakalim kanka visco, kol desteği falan da ekledim bide +500'lük mekanizma. Umarim pisman etmez 4.855'e geldi.

@yigitrocks Koltuk geldiğinde fikirlerini paylaşırsan sevinirim reis

Son düzenleme:
Paylaşırım kankam. 180 yarasa mekanizmasının adı üstünde 180 dereceye kadar yatması var ve beşik gibi sallanabiliyor geriye doğru ek olarak daha sağlam daha kaliteli eğer alıcaksan öyle almanı tavsiye ederim şahsen ben öyle yaptım.

Hocam ben de Hawk Future, Zio Fabric ve xDrive Atak arasında kaldım. Üçünün de ayrı avantajları var Hawk Future iyi olduğu söyleniyor ve sorun çıkarsa ilgileniyorlar. Zio'da kendin ayarlayabiliyorsun özellikleri, xDrive Atak'tan da insanlar çok memnun hatta Altay alacağınıza Atak alın diyorlar.
Sizin Zio koltukla ilgili izlenimleriniz neler? Zio alırsam sizin gibi yarasa mekanizmasıyla birlikte almayı düşünüyorum.

Ben kullanıyorum bi 1-1.5 haftadır falan yarasa mekanizması da var alırsan kesin visco ile al.

Ben kullanıyorum bi 1-1.5 haftadır falan yarasa mekanizması da var alırsan kesin visco ile al.
hocam bende Hawk Future ve Zio Fabric arasında kaldım çok kararsızım yardımcı olursan çok sevinirim

Hocam boyunuz ve kilonuz kaç acaba?
Mekanizmalarında süngerinde...vb herhangi bir sıkıntı çıktı mı?
Almaya değer mi 6K ya sizce.

Ben 4.5'e falan aldım 12 ay taksitle 5.4'e geldi sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Boyum 168 kilom 75-73 arası bişey bi süredir kullanıyorum mekanizmalarında yada süngerinde vs. bi sorun sıkıntı yok memnunum açıkçası. Siyah sadece biraz fazla tozlanıyor haberin olsun. Ayrıca alıcaksan kesin ayak uzatmayla birlikte al çok fazla arıyorum ben açıkçası ayak uzatmayı bu kadar arıcağımı bilsem kesin eklerdim alırken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…