3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar selamlar. Malum DX Racer'lar uçmuş. Zio alayım dedim, hem deri olmayanları da var. Fakat şikayet okudum bayağı. Bu kadar verip uğraşmak istemiyorum. Sizce ne yapmalı? Ayrıca ikea markus da bakıyorum. PC'de uzun süre için hangisini almalı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Arkadaşlar selamlar. Malum DX Racer'lar uçmuş. Zio alayım dedim, hem deri olmayanları da var. Fakat şikayet okudum bayağı. Bu kadar verip uğraşmak istemiyorum. Sizce ne yapmalı? Ayrıca ikea markus da bakıyorum. PC'de uzun süre için hangisini almalı?
araba lastiği Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 921 Çözümler 2 Yer Jant 24 Haziran 2021 #2 Koltuk hakkında bilgim yok fakat pQueen kullanıyordu o marka bir koltuk. Öyle bir yayıncı bu markayı kullanıyorsa düzgün bir şey olması gerek.
Koltuk hakkında bilgim yok fakat pQueen kullanıyordu o marka bir koltuk. Öyle bir yayıncı bu markayı kullanıyorsa düzgün bir şey olması gerek.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 24 Haziran 2021 #3 Hawk Gaming chair al derim ben.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #4 araba lastiği dedi: Koltuk hakkında bilgim yok fakat pQueen kullanıyordu o marka bir koltuk. Öyle bir yayıncı bu markayı kullanıyorsa düzgün bir şey olması gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum onlara sponsorlu gidiyor. ReznooW dedi: Hawk Gaming chair al derim ben. Genişletmek için tıkla... Araştırayım fakat ziodan çok farklı olacağını sanmıyorum.
araba lastiği dedi: Koltuk hakkında bilgim yok fakat pQueen kullanıyordu o marka bir koltuk. Öyle bir yayıncı bu markayı kullanıyorsa düzgün bir şey olması gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum onlara sponsorlu gidiyor. ReznooW dedi: Hawk Gaming chair al derim ben. Genişletmek için tıkla... Araştırayım fakat ziodan çok farklı olacağını sanmıyorum.