CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Ocak 2023 #11 darkkaos91 dedi: Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı oldu mu? Saatlerce otururken bir ağrı oluyor mu? Bir de fotoğraf atabilir misiniz?
darkkaos91 dedi: Gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sıkıntı oldu mu? Saatlerce otururken bir ağrı oluyor mu? Bir de fotoğraf atabilir misiniz?
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 29 Ocak 2023 #12 CLANSA dedi: Hocam bir sıkıntı oldu mu? Saatlerce otururken bir ağrı oluyor mu? Bir de fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam hiçbir problem sıkıntı yaşamadım ilk gün ki gibi gayet rahat sağlam malzeme kalitesi. Hiç bir ağrım sızım olmadı.
CLANSA dedi: Hocam bir sıkıntı oldu mu? Saatlerce otururken bir ağrı oluyor mu? Bir de fotoğraf atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Memnunum hocam hiçbir problem sıkıntı yaşamadım ilk gün ki gibi gayet rahat sağlam malzeme kalitesi. Hiç bir ağrım sızım olmadı.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ocak 2023 #13 darkkaos91 dedi: Memnunum hocam hiçbir problem sıkıntı yaşamadım ilk gün ki gibi gayet rahat sağlam malzeme kalitesi. Hiçbir ağrım sızım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki malzeme yumuşak mı? Oturunca o rahatlık hissedilir mi? Bende zio ile hawk arasında kaldım çünkü.
darkkaos91 dedi: Memnunum hocam hiçbir problem sıkıntı yaşamadım ilk gün ki gibi gayet rahat sağlam malzeme kalitesi. Hiçbir ağrım sızım olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam peki malzeme yumuşak mı? Oturunca o rahatlık hissedilir mi? Bende zio ile hawk arasında kaldım çünkü.
furkan312 Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 303 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1 Klavye: Aula F75 Mouse: SteelSeries Prime BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #14 CLANSA dedi: Hocam peki malzeme yumuşak mı? Oturunca o rahatlık hissedilir mi? Bende Zio ile Hawk arasında kaldım. Çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam ne aldınız Zio almayı düşünüyorum da ben.
CLANSA dedi: Hocam peki malzeme yumuşak mı? Oturunca o rahatlık hissedilir mi? Bende Zio ile Hawk arasında kaldım. Çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam ne aldınız Zio almayı düşünüyorum da ben.
CLANSA Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Haziran 2024 #15 furkan312 dedi: Hocam ne aldınız Zio almayı düşünüyorum da ben. Genişletmek için tıkla... Yok hocam koltuk değiştirmedim vazgeçtim.
furkan312 dedi: Hocam ne aldınız Zio almayı düşünüyorum da ben. Genişletmek için tıkla... Yok hocam koltuk değiştirmedim vazgeçtim.