Zio Venom Fabric alınır mı?

Bütçe
10000
Normali de işinizi görür, XL olan bence tamamen 1.90 ve üzeri veya bağdaş kurarak oturmayı seven insanlar için. Şöyle söyleyeyim, 1.84 boyum var 56 kiloyum, eşimin XL koltuğunda rahat edemiyorum fakat kendi normal fabric koltuğum rahat geliyor. Ha ne var? XL da bağdaş kurunca fena rahat oluyor, veya tam aksi ayak uzatma zımbırtısını açıp ayakları uzatınca.

Normali de işinizi görür, XL olan bence tamamen 1.90 ve üzeri veya bağdaş kurarak oturmayı seven insanlar için. Şöyle söyleyeyim, 1.84 boyum var 56 kiloyum, eşimin XL koltuğunda rahat edemiyorum fakat kendi normal fabric koltuğum rahat geliyor. Ha ne var? XL da bağdaş kurunca fena rahat oluyor, veya tam aksi ayak uzatma zımbırtısını açıp ayakları uzatınca.
Anladım hocam. Pek bağdaş kuran birisi değilim o yüzden benlik değil o zaman. Teşekkürler.

Ayak uzatma ile beraber gayet rahat oluyor alışınca fakat masanızda öyle bir alan olması önemli. Yine de dediğim gibi eğer boyunuz 1.90 veya üzeri değilse veya bağdaş kurarak oturmayı sevmiyorsanız düz Fabric her türlü işinizi görecek ve rahat ettirecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı