Zio Venom Fabric alınır mı?

Bütçe
13000

Alperen.dagdelen

Centipat
Daha fazla  
Bu eklentiler iyi midir? Farklı bir tavsiye veya bu gereksizdir diyeceğiniz bir şey var mı? Kupon ile 12500 oluyor ve başka bu fiyatta tavsiyeniz var mı?

Hocam eklentilere ne diyorsunuz?
Şimdi dikkatli baktım ama çok fazla gereksiz eklenti takmışsın. XL olmasını ve yarasa mekanizma olmasını ekle. Visco ve hafızalı sünger ekleyebilirsin ama 4D kolçak + isim yazdırma + ekstra silikon tekerleklere okadar para vermen tamamen gereksiz.

Hocam boy: 180cm kilo: 70 o yüzden yarasa mekanizma ve XL gereksiz olur gibi o kadar kalıplı değilim. İsim yazdırma o benim zevkime kalmış. İşlevsellik olarak sordum.

Visco eklemişken ekstra visco ped'e gerek var mı bilmiyorum, genel olarak iyi bir tercih önerebilirim, alternatif isterseniz exvega andromeda bakabilirsiniz, o da iyi.

Visco eklemişken ekstra Visco Ped'e gerek var mı bilmiyorum, genel olarak iyi bir tercih önerebilirim, alternatif isterseniz Exvega Andromeda bakabilirsiniz, o da iyi.

Hocam ekstra Visco'yu yedek olsun diye aldım. Onun dışında iyiyse sorun yok.

Hocam boy: 180cm kilo: 70 o yüzden yarasa mekanizma ve XL gereksiz olur gibi o kadar kalıplı değilim. İsim yazdırma o benim zevkime kalmış. İşlevsellik olarak sordum.

Normal mekanizmaya göre daha konforlu olmanı sağlıyor boy olarak o kadar büyük olmasanda bacak ve oturak genişliğini de arttırdığu için daha rahat ve yayvan da oturabiliyorsun. 12 bin TL verip asıl konfor sağlayacak şeyleri eklememiş olursun tam tersi.

Hocam benim attığım yerine XL daha iyi olur diyorsanız direk bunu almak daha mı iyi olur?

Öbür türlü XL ile özelleştirme yaparsam 15k oluyor.

Hocam bu full paket. Bence de bunu almakla daha mantıklı yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…