Zio Venom Fabric alınır mı?

Kairos_

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 178 cm boyunda ve 78 kiloda bir insanım. Günümün büyük bir kısmı iş ve oyun olmak üzere bilgisayar başında geçiyor; bu nedenle de rahat bir koltuğa geçmek istiyorum. Aklımda Zio Venom Fabric modeli var, sorum şu: Bu koltuk alınır mı? Kendi sitelerindeki videolarda XL versiyonu 178 cm boyunda bir kişide de tam oturuyor gibi duruyor. Ayrıca yarasa mekanizmasını yükselttim; bazı forumlarda insanların bunu garanti olması, daha sağlam ve uzun ömürlü olması açısından yaptıklarını gördüm. Onun dışında bir diğer sorum da şu: İnsanlar çok fazla Visco ped veya sünger öneriyorlar. Bu zamana kadar duyduğum kadarıyla, yatak veya koltuk gibi mobilyalarda Visco türünde şeyler olunca bir yerden sonra ağırlık altında çok ezilip özelliğini yitirip sertleştiği yönünde. Sünger yerine Visco ped mi almalıyım yoksa hiç gerek yok mu?

Alınabilir güzel koltuk üzmez. Başka öneri olarak Exvega Andromeda öneririm yeni bir firma sayılır uzun kullanım yorumları yok adamakıllı ama bunlara rağmen güzel duruyor. Ben olsam Zio alırdım ama seçenek olsun.

Cevabınız için teşekkürler peki hocam bu XL yükseltmeye gerek var mı sizce dediğim boy ve kilolarda biri için ayrıca bu Visco ped ve sünger hakkında da bilginiz var mı?

Cevabınız için teşekkürler peki hocam bu XL yükseltmeye gerek var mı sizce dediğim boy ve kilolarda biri için ayrıca bu Visco ped ve sünger hakkında da bilginiz var mı?

Düz modeli tam oturur biraz daha rahat olsun derseniz XL daha iyi olur. Visco pad alınabilir dediğiniz tarz bir sorun olsa bile rahatsız edici olmaz.

XL versiyonunda ayağınız yere değmez, ayrıca çok oturucağınız için Visco ped almalısınız.

XL versiyonunda ayağınız yere değmez, ayrıca çok oturucağınız için Visco ped almalısınız.

O zaman normal halini almak daha mantıklı duruyor bir de Visco ped i kesin alacağım gibi ama sizce ekstra sünger de ekletmeli miyim dediğim bunlarda bir özellik yitirme sorunu olur mu?

Almışken tam alın derim ve ömürünü servisine sormanızı öneririm.

Almışken tam alın derim ve ömürünü servisine sormanızı öneririm.

Anladım hocam bir de bu premium ile diğer kumaşlar arasındaki farkı biliyor musunuz acaba ben renk olarak farklı sanıyordum da sanırım kumaşı da farklı oluyormuş.

Anladım hocam bir de bu premium ile diğer kumaşlar arasındaki farkı biliyor musunuz acaba ben renk olarak farklı sanıyordum da sanırım kumaşı da farklı oluyormuş.
Premium'da fiyat farkı da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…