Zio Venom XL vs Fab Serisi vs Andromeda vs Hawk Future Black

Yazınız çok aydınlatıcı elinize sağlık hepsini okudum 1-2 haftadır koltuk almayı düşünüyorum. Arada girip bakıyorum koltuk yorumları nedir diye en akıcı güzel yorum sizinki oldu öncelikle teşekkürler. Ayrıca kriznoe denen arkadaş Exvega çalıştıgına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Arkadaşa katılıyorum. Gidip test etme şansım olmasa da birkaç gündür araştırma yapıyorum.
Bana kalırsa bütçen varsa Omen, yoksa Zio.

Selam sizce zio mu yoksa exvega mı tercih etmeliyim ? Deneyimleme fırsatım olmadı. Rahatlık ve malzeme kalitesi ömrü olarak hangisini önerirsiniz ?
Zio daha garanti. İnternette bir ton exvega hakkında kötü yorum varken zioda bunlar o kadar satışa rağmen tek tük çıkıyor. Belini 2 titreticek diye exvegaya bu parayı vermeye değmez bence.

evet o arkadaş exvega çalışanı galiba.
Zio içime sinmişti ama özelleştirmelerle 10K yı buluyor ve deneyemediğim için emin olamıyorum o para verilir mi diye.

evet o arkadaş exvega çalışanı galiba.

Zio içime sinmişti ama özelleştirmelerle 10K yı buluyor ve deneyemediğim için emin olamıyorum o para verilir mi diye.
Özelleştirme yapmayıp kampanya ile 7500 TL'lik modeli almayı düşünüyorum. Kol için yastık eklentisi alsam mı demiştim sadece sonra o da gereksiz geldi. Visco koltuk zaten yeterli bence.

Arkadaşlar inanmazsınız bende hala karar veremedim ancak sanırım Zio Venom XL alacağım, Hawk future Black fab v4'ten daha iyi geldi ancak Zio da future Black'ten daha iyi gibi gözüküyor. Zio ile future Black arasında bayağı kaldım ama artık sonunda tercihimi Zio'dan yapacağım sanırım. Son anda fikrimi değiştircek yoksa alıyorum

Ancak şöyle de bir şey var fab4 fiyat olarak Zio'dan 3300TL gibi bir fiyat ucuz yani aslında arada gerçekten o kadar fark yoksa fab4 tercih edebilirim. Bir deneme fırsatı bulursam güzel olur aslında.

Hawkı ben en başta elemiştim tercih konusunda. Amazondaki yorumları bir oku derim bazı kullanıcılar güncellemiş.

Hawkı ben en başta elemiştim tercih konusunda. Amazondaki yorumları bir oku derim bazı kullanıcılar güncellemiş.
Fab4 veya artık zio alıcaz o zaman bakalım bütçeye göre. Ancak koltuk önemli fark ederse 3000 tl yi verip Zio alırım.

Fab4 veya artık zio alıcaz o zaman bakalım bütçeye göre. Ancak koltuk önemli fark ederse 3000 tl yi verip Zio alırım.
6 taksit yaptığını düşünürsen aylık 500 TL fark'a denk geliyor ki o fark verilebilir bir fark bence.
Onun dışında XL uzun ve/veya kilolu insanlar için öneriliyor diye biliyorum. Zaten öyle bir durum varsa fab4 kaldırmayabilir seni.

Yani 75 kilo 178 boyundayım çok değilim. Ancak rahatlık olarak farkı ediyorsa değebilir dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…