Lebo
Hectopat
Daha fazla
192 cm boyum ve 95 kg kilom var. Standart boyuttaki koltuklarda hiç rahat edemiyorum, genellikle kafa yastıkları boynuma gelip rahatsız ediyor. Zio Venom XL almaya karar vermiştim ve Hepsiburada’da ucuza bulduğum için sipariş vermiştim. Daha sonra satıcıya yarasa mekanizmasına sahip olup olmadığını sorduğumda siparişi iptal ettim. Alt mekanizmaya hafif takıntım var çünkü her şey sabit olmalı; hafif de olsa sağa sola sallantı hoşuma gitmiyor. Biraz daha araştırdım ve forumdaki meşhur oyuncu koltuğu başlığını buldum. Oradaki arkadaşlar Exvega Andromeda’yı öneriyorlar ancak benim için ölçüleri maalesef küçük kalıyor. Hawk Future modeli de normallerden biraz daha büyük diye dikkatimi çekti. Zio kullananlar, orta kısımdan dış kısma doğru sünger azalması olduğunu söyledikleri için biraz soğudum. Future modeli Venom XL’ye göre biraz daha küçük kalıyor ölçü olarak. Kendim sırtımı ölçtüğümde, kalçadan kafa üstüne kadar 92-93 cm civarında çıkıyor. Future modelinin sırt kısmı 85 cm, Venom XL modelinin ise 94 cm. Kullanan arkadaşlar varsa, artıları ve eksileriyle yardımcı olabilirlerse sevinirim çünkü kafam çok karıştı. Artık bir şey almak istiyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: