Ege Canım Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #1 Dostlar 20 tane ZIP dosyam var hepsini ayıklamam lazım. Hepsini seçtiğimde (CTRL a ile) sağ tıklayıp tümünü ayıkla dediğimde sadece bir tanesini ayıklıyor. Çözümü olan var mı?
Dostlar 20 tane ZIP dosyam var hepsini ayıklamam lazım. Hepsini seçtiğimde (CTRL a ile) sağ tıklayıp tümünü ayıkla dediğimde sadece bir tanesini ayıklıyor. Çözümü olan var mı?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.227 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Mart 2024 #2 Bildiğim bir yolu yok. Tek tek yapmalısınız sanırım. Öyle bir özellik bulamadım.
Ege Canım Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #3 Maxtoric dedi: Bildiğim bir yolu yok. Tek tek yapmalısınız sanırım. Öyle bir özellik bulamadım. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum hocam çok teşekkürler aşırı saçma yani tek tek yapmak cidden.
Maxtoric dedi: Bildiğim bir yolu yok. Tek tek yapmalısınız sanırım. Öyle bir özellik bulamadım. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıyorum hocam çok teşekkürler aşırı saçma yani tek tek yapmak cidden.
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 21 Mart 2024 #4 Dostum hepsini seç sağ tık yap WinRar'a gel "her arşivi ayrı ayıkla"ya tıkla.
Ege Canım Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2024 #5 efekaynn dedi: Dostum hepsini seç sağ tık yap WinRAR'a gel "her arşivi ayrı ayıkla"ya tıkla. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun ben WinRAR'dan da ayıklaya basmıştım en alttaymış ona basmamıştım.
efekaynn dedi: Dostum hepsini seç sağ tık yap WinRAR'a gel "her arşivi ayrı ayıkla"ya tıkla. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun ben WinRAR'dan da ayıklaya basmıştım en alttaymış ona basmamıştım.