Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #1 Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2024
Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 1 Kasım 2024 #2 Okarun dedi: Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bulup sildiyse muhtemelen bulaşmamıştır, yinede malwarebytes indirip bilgisayarınızı bi taratabilirsiniz.
Okarun dedi: Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bulup sildiyse muhtemelen bulaşmamıştır, yinede malwarebytes indirip bilgisayarınızı bi taratabilirsiniz.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #3 Sypuina0 dedi: Bulup sildiyse muhtemelen bulaşmamıştır, yinede malwarebytes indirip bilgisayarınızı bi taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iyimidir dediğiniz program
Sypuina0 dedi: Bulup sildiyse muhtemelen bulaşmamıştır, yinede malwarebytes indirip bilgisayarınızı bi taratabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iyimidir dediğiniz program
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 1 Kasım 2024 #4 Okarun dedi: iyimidir dediğiniz program Genişletmek için tıkla... Evet.
egeabi03 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #5 Okarun dedi: Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Acmadıysan dosyayı bulaşmamıştır
Okarun dedi: Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Acmadıysan dosyayı bulaşmamıştır
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #6 Okarun dedi: Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... .rar uzantılıysa açsanızda sorun olmaz ki açmamışsınız bile.İçindeki dosyayı açmadığınız sürece sorun olmaz.
Okarun dedi: Merhaba az önce yanlış bir şeye tıkladım ve bir ZIP indi çıkardım (açmadım) ama çıkarılırken Defender virüs bulup sildi ama bulaşmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... .rar uzantılıysa açsanızda sorun olmaz ki açmamışsınız bile.İçindeki dosyayı açmadığınız sürece sorun olmaz.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #7 Açmadım ama çıkardım çıkardı ama açmadım hemen virüs buldum dedi sildi güvende miyim?
egeabi03 Centipat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2024 #8 Okarun dedi: Açmadım ama çıkardım çıkardı ama açmadım hemen virüs buldum dedi sildi güvende miyim? Genişletmek için tıkla... Antivirüs seni uyarıyor işte açmadan önce sil bunu bişey yok guvendesin
Okarun dedi: Açmadım ama çıkardım çıkardı ama açmadım hemen virüs buldum dedi sildi güvende miyim? Genişletmek için tıkla... Antivirüs seni uyarıyor işte açmadan önce sil bunu bişey yok guvendesin