W whisper21 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 325 21 Ocak 2023 #1 İnternette gezerken otomatik dosya indirmeye başladı yüklemeyi iptal ettim fakat alttan silemedim, virüs bulaşmış mıdır?
İnternette gezerken otomatik dosya indirmeye başladı yüklemeyi iptal ettim fakat alttan silemedim, virüs bulaşmış mıdır?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 21 Ocak 2023 #2 whisper21 dedi: İnternette gezerken otomatik dosya indirmeye başladı yüklemeyi iptal ettim fakat alttan silemedim, virüs bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Açmadığınız sürece bulaşmaz cookie dışında.
whisper21 dedi: İnternette gezerken otomatik dosya indirmeye başladı yüklemeyi iptal ettim fakat alttan silemedim, virüs bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Açmadığınız sürece bulaşmaz cookie dışında.
U UnlimitedSoldier Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.433 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 whisper21 dedi: İnternette gezerken otomatik dosya indirmeye başladı yüklemeyi iptal ettim fakat alttan silemedim, virüs bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır ama içiniz rahat etmezse virüs programı ile taratın.
whisper21 dedi: İnternette gezerken otomatik dosya indirmeye başladı yüklemeyi iptal ettim fakat alttan silemedim, virüs bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır ama içiniz rahat etmezse virüs programı ile taratın.
HakanDurgut Kilopat Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 190 21 Ocak 2023 #4 Otomatik dosya indirmenizi siz istemeden yapan sitelerden uzak durun bu daha önemli