Whister Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 446 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #11 nih dedi: Sisteminizde çalışan bir AV bırakmayarak büyük bir riske giriyorsunuz. Sisteminizde sağlam bir AV bulundurun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma format atalı yaklaşık 2 ay oldu. 2 hafta içinde ssd geçip tekrar formatla baştan kuracağım için ihtiyaç duymuyorum şuan için ama ssd kullanmaya başladıktan sonra kesinlikte bir antivirüs programı kullanacağım.
nih dedi: Sisteminizde çalışan bir AV bırakmayarak büyük bir riske giriyorsunuz. Sisteminizde sağlam bir AV bulundurun. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarıma format atalı yaklaşık 2 ay oldu. 2 hafta içinde ssd geçip tekrar formatla baştan kuracağım için ihtiyaç duymuyorum şuan için ama ssd kullanmaya başladıktan sonra kesinlikte bir antivirüs programı kullanacağım.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.014 Makaleler 2 Çözümler 34 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 5 Ekim 2020 #12 VirusTotal sonuçlarını paylaşın. Sadece 1 tanesi falan trojan demişse değildir.
Whister Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 446 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #13 fromhell1 dedi: VirusTotal sonuçlarını paylaşın. Sadece 1 tanesi falan trojan demişse değildir. Genişletmek için tıkla... Dosyayı bilgisayarımdan kalıcı olarak kaldırdım. Ama sonuçlarda 25 virüs doğrulaması vardı.
fromhell1 dedi: VirusTotal sonuçlarını paylaşın. Sadece 1 tanesi falan trojan demişse değildir. Genişletmek için tıkla... Dosyayı bilgisayarımdan kalıcı olarak kaldırdım. Ama sonuçlarda 25 virüs doğrulaması vardı.