SoftBant Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Stres atmak için ve gözüme hoş geldiği için bir Zippo çakmak almak istedim ama hiç anlamam çakmaklardan. Öneriniz var mıdır?
Stres atmak için ve gözüme hoş geldiği için bir Zippo çakmak almak istedim ama hiç anlamam çakmaklardan. Öneriniz var mıdır?
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 21 Nisan 2025 #2 SoftBant dedi: Stres atmak için ve gözüme hoş geldiği için bir Zippo çakmak almak istedim ama hiç anlamam çakmaklardan. Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dürüst olayım bende hiç anlamam ama bu acayip hoşuma gitti benimde alasım geldi bir bakın isterseniz. Classic (Z-352B) - Orjinal Zippo Ürünleri Resmi Türkiye Sayfası
SoftBant dedi: Stres atmak için ve gözüme hoş geldiği için bir Zippo çakmak almak istedim ama hiç anlamam çakmaklardan. Öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Dürüst olayım bende hiç anlamam ama bu acayip hoşuma gitti benimde alasım geldi bir bakın isterseniz. Classic (Z-352B) - Orjinal Zippo Ürünleri Resmi Türkiye Sayfası