Zippo'nun ederi nedir?

Makaleler
12
Merhaba, 1 sene önce 1100 TL vererek aldığım orijinal Zippo'nun 2. El ederi nedir?
Satmayı düşünüyorum oyun almak için.
Maalesef gaz kaçırıyor ve kapağını kapatırken içindeki yere sürtüyor kapağı da yamuk.

IMG_20231029_161059.jpg

IMG_20231029_161116.jpg

IMG_20231029_161136.jpg

IMG_20231029_161333.jpg

Zippo kılıfın içindeyken yamukluğu belli olmuyor ancak içinden çıkarınca kılıfın yamuk olduğu belli.

Dosya Ekleri

• IMG_20231029_161319.jpg
    IMG_20231029_161319.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba, 1 sene önce 1100 TL vererek aldığım orijinal Zippo'nun 2. el ederi nedir?
Satmayı düşünüyorum oyun almak için.
Maalesef gaz kaçırıyor ve kapağını kapatırken içindeki yere sürtüyor kapağı da yamuk.

Eki Görüntüle 1995114

Eki Görüntüle 1995115

Eki Görüntüle 1995113

Eki Görüntüle 1995111

Zippo kılıfın içindeyken yamukluğu belli olmuyor ancak içinden çıkarınca kılıfın yamuk olduğu belli.

Çakmak orijinal ise Zippo'ya gönderip garantiden yaptırabiliyorsunuz faturaya falan gerek yok diye biliyorum. Ömür boyu garantili oluyor diye biliyorum bunlar.

G serisi çok fazla para etmiyor, alıcısına gider ama çok beklentili olmamak lazım.

Bu tarz PVD iyon kaplama modeller gelecekte kozmetik sorunlar yaşatıyor.

G serisi çok fazla para etmiyor, alıcısına gider ama çok beklentili olmamak lazım.

Bu tarz PVD iyon kaplama modeller gelecekte kozmetik sorunlar yaşatıyor.
Ne gibi kozmetik sorunlar? G serisi derken neyi kastettiniz tam anlamıyorum.

Çakmak orijinal ise Zippo'ya gönderip garantiden yaptırabiliyorsunuz faturaya falan gerek yok diye biliyorum. Ömür boyu garantili oluyor diye biliyorum bunlar.
Hocam ben bunu biraz ailemden saklayarak aldım aldığımda aileme çakma bu falan dedim bu yüzden garantiye göndermem zor.

Ne gibi kozmetik sorunlar? G serisi derken neyi kastettiniz tam anlamıyorum.
Çakmagın alt plakasında harf atamaları olur ve bunlar koleksiyon yılını temsil eder, para eden modeller a b e serileri genelde.

Bu çakmakların üzerinde vernik kaplama var ve zamanla bu kaplama çizilmeye ve atmaya başlıyor bununla birlikte boya kararmaya başlıyor.

Zippo alırken metal ve üzerine işlemeli modeller kozmetik açıdan daha dayanıklı ve üzerine isim kolaylıkla yazılabilir.

Sizin modelde isim yazılması lazer ile yapılır ama dediğim modellerde kazıma ile yapıldığı için daha orijinal bir hal alır.

Saatin alt plakasında harf atamaları olur ve bunlar koleksiyon yılını temsil eder, para eden modeller a b e serileri genelde.

Bu çakmakların üzerinde vernik kaplama var ve zamanla bu kaplama çizilmeye ve atmaya başlıyor bununla birlikte boya kararmaya başlıyor.

Zippo alırken metal ve üzerine işlemeli modeller kozmetik açıdan daha dayanıklı ve üzerine isim kolaylıkla yazılabilir.

Sizin modelde isim yazılması lazer ile yapılır ama dediğim modellerde kazıma ile yapıldığı için daha orijinal bir hal alır.
Anladım bilgiler için sağolun. Daha önce gri krom 2017 H bir zippo vardı bende onu da annemler sağ olsun kaybetmişti.

Anladım bilgiler için sağolun. Daha önce gri krom 2017 H bir zippo vardı bende onu da annemler sağ olsun kaybetmişti.
Çakmak yerine saat yazılmış, klavyemin otomatik yazması harika çalışıyor.

Düzelttim, kusura bakmayın.

İleride bir çakmak almak istersen 2.el bir Dupont alman çok iyi olur, uzun seneler sonra harika paralar kazandırabilir.

Çakmak yerine saat yazılmış, klavyemin otomatik yazması harika çalışıyor.

Düzelttim, kusura bakmayın.
Farketmemiştim bile ne kusuru.

İleride bir çakmak almak istersen 2.el bir Dupont alman çok iyi olur, uzun seneler sonra harika paralar kazandırabilir.
Bir daha alabileceğimi düşünmüyorum ama alırsam değerlendireceğim bunu teşekkür ederim.

@710860
IMG_20231030_135052.jpg

Üstündeki lekelerin sürekli oluşması normal mi? Silince geçiyor ancak bir sonraki gün yine oluşuyor.

Son düzenleme:
Farketmemiştim bile ne kusuru.

Bir daha alabileceğimi düşünmüyorum ama alırsam değerlendireceğim bunu teşekkür ederim.

@710860
Eki Görüntüle 1996346
Üstündeki lekelerin sürekli oluşması normal mi? Silince geçiyor ancak bir sonraki gün yine oluşuyor.
Normal, kaplamadan dolayı öyle ve bu bir sorun değil.

Elimizdeki yağ ve izler bu şekilde geçebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı