Ziraat ATM kartıma ve parama el koydu

Hocam aslında oyalanma sebebim, para yatırmak için parayı yerine düzgün yerleştirmemem. Aceleyle iş yaptığım için orda hata yaptım paralar buruşuk felandı. Aslında kimseyi bekletmek istemedim orda.

Ziraat Bankası kartı ile Ziraat bankası atmsinde işlem yaptıysan çağrı merkezi ATM Sorun İşlem kaydı açarlar ve hesabına tahminen 1 hafta içerisinde yatar ama kartı geri alamayabilirsin iptal edip yeniletirsin ya da şubeden hızlı kart alabilirsin. @Yusuf Aydıner

Hocam aslında oyalanma sebebim, para yatırmak için parayı yerine düzgün yerleştirmemem. Aceleyle iş yaptığım için orda hata yaptım paralar buruşuk felandı. Aslında kimseyi bekletmek istemedim orda.
Paranı unutma durumunda başkası çalamasın diye var bu sistem. Ders oldu işte bir daha parayı önceden hazırlarsın

Paranı unutma durumunda başkası çalamasın diye var bu sistem. Ders oldu işte bir daha parayı önceden hazırlarsın

Biri benim çalıştığım şubede böyle bir olayda 100 TL'yi unutmuşlar kapının altından atmıstı. Sabah şubeyi açtım yerde para var korktum düşürdüm mü acaba kasaya koyarken filan dalgınlıkla deyip kamera kayıtlarına bakınca görmüştüm. Bazen iyi insana denk gelirsiniz bazen de GG.

Bir ATM nelere maal oldu. Trajikomikliğin bu kadarı.

Elektronik aletlerin her zaman hata yapma payı vardır. Özellikle sıcakta, bakımı iyi yapılmadıysa, temizliği iyi yapılmadıysa, kıvrışık ve yırtık para varsa, simkart, dondurma, mendil, bozuk para sokulmaya çalışıldıysa, sistem güncellemesi hatası olduysa, kart son kullanma tarihi geçtiyse, kart chipinde ve kartta yıpranma varsa vs çok üzülür bu durumda ATM'ler ve darılırlar.

Yanii hocam, bir insanın başına gelebileceği en sinir bozucu şey. Hani neyse parayı yuttuda tam kartıda alacakken şupp diye gözümün önünde onuda çekmesine ne demeli

Yanii hocam, bir insanın başına gelebileceği en sinir bozucu şey. Hani neyse parayı yuttuda tam kartıda alacakken şupp diye gözümün önünde onu da çekmesine ne demeli

Bu yüzden ATM'yi rehin alıp kullandırmayan, ATM'yi tekme tokat dövünce geri verecek sanan insanlar var. Düşün ATM sadece kart ve para alabiliyor eline odun alsa neler yapacak bu amcalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…