Ziraat ATM kartıma ve parama el koydu

ATM'ler bundan sonra gözümde üst mertebe tehlikeli olarak gözükecek.

O nu bunu bırak da dümbelek çalan birisini korkutmuştum bir keresinde. Sinir etmişti. Paranı çek git sanırsın Alman serfoni orkestırası bir de ayaklarıyla da ritim tutuyor. Lan bozacan ben uğrasacağım sonra.

Bu bankaların güvenlik önlemi yüzünden bir çok insanın mağdur kalmasına sebep oluyorlar. Kurdukları sistem riskli, atmde kendi parandan oluyorsun

Şube personeli misiniz hocam?

4 yıl oldu ayrılalı özel bir bankada nakit işlem yetkilisi idim (Operasyoncu yardımcı desem ama bankadaki tüm nakit ve nakit değeri olan şeyler size zimmetli gibi düşün) 5 yıl bankacılık yaptım. Ticari Miy olmak istedim anlaşamadık ayrıldım.(Sorumluluk ve maaş dengesi ve benim operasyondan sıkılma zamanıma denk geldi).

Ben de banka personeliyim de acaba aynı bankada mıyız diye düşündüm.

Ben de banka personeliyim de acaba aynı bankada mıyız diye düşündüm.

Vallahi beni kesin tanırdın ticari ürünlerde banka 5.si idim ve bölgede ilk ya da ilk 2 deydim çalıştığım dönemde. 2012-2018 arası. Adımı duymaman sadece şuna bağlı ticari ürün kazanımlarına bakmaman. Özel 3 büyük bankadan biri diyelim.Not:Bankaya kızgın filan değilim yanlış anlaşılmasın ben operasyondan sıkılmıştım ve açık ticari miy kısmı bile yoktu belki ben bıraktım.

Son düzenleme:
İyi ki, güzel bir saç sakal tıraşımı oldum önceden. Bayramda Adana'ya rezil saç sakalla gitmeyeceğim en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…