AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #31 Yusuf Aydıner dedi: Parama el konulmuş hesapta para yok ki. Barkodla nasıl çekerim para. Genişletmek için tıkla... Öncesi için demiştim ya da Kmh'dan çekeceksiniz.
Yusuf Aydıner dedi: Parama el konulmuş hesapta para yok ki. Barkodla nasıl çekerim para. Genişletmek için tıkla... Öncesi için demiştim ya da Kmh'dan çekeceksiniz.
Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 27 Haziran 2023 #32 Vallahi, bilmiyorum ama yemin ederim kıl oldum ziraat'e.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #33 Yusuf Aydıner dedi: Vallahi, bilmiyorum ama yemin ederim kıl oldum Ziraat'e. Genişletmek için tıkla... Ziraat'in makineler yine çoğu yenilendi sen bir de Halk'ın yenilemediği Ncr marka eski sistem ATM'leri kullan imana gelirsin.
Yusuf Aydıner dedi: Vallahi, bilmiyorum ama yemin ederim kıl oldum Ziraat'e. Genişletmek için tıkla... Ziraat'in makineler yine çoğu yenilendi sen bir de Halk'ın yenilemediği Ncr marka eski sistem ATM'leri kullan imana gelirsin.
Yusuf Aydıner Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 625 27 Haziran 2023 #34 ATM ile her uğraşımda illaha bir tane arızalısına denk geliyorum. Bu kadar mı olur
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #35 Yusuf Aydıner dedi: ATM ile her uğraşımda illaki bir tane arızalısına denk geliyorum. Bu kadar mı olur Genişletmek için tıkla... Sen almak duş sonra ATM'ye vermek para draftleet dedi: Ben de banka personeliyim de acaba aynı bankada mıyız diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Umarım operasyonda değilsinizdir o kısımda iseniz Allah kurtarsın. Her bankaya gittiğimde gişedekilere söylüyorum size de söyleyeyim. Son düzenleme: 27 Haziran 2023
Yusuf Aydıner dedi: ATM ile her uğraşımda illaki bir tane arızalısına denk geliyorum. Bu kadar mı olur Genişletmek için tıkla... Sen almak duş sonra ATM'ye vermek para draftleet dedi: Ben de banka personeliyim de acaba aynı bankada mıyız diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Umarım operasyonda değilsinizdir o kısımda iseniz Allah kurtarsın. Her bankaya gittiğimde gişedekilere söylüyorum size de söyleyeyim.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #36 Yok hocam operasyonda değilim.