Ziraat banka hesabı açmak istiyorum ama kredi kartı falan değil, yani para yatır para çek gibi olacak bildiğiniz gibi İninal kart gibi olmasını istiyorum internet harcamalarında lazım, nasıl internet üzerinden başvuru yapılabilir?
Hesap kartı istiyorsunuz. İnternet üzerinden değil de, şube üzerinden başvurun. Yaşınız 18'in üzerindeyse, bir sorun yaşamazsınız. Altında olduğu zaman sizden sorumlu olan ebeveyninizin onayı gerekiyor.
Siz genede her ihtimale karşı İninal'i iptal etmeyin. Ben ByNoGame sitesinden bir şey satın alıcam ama kredi kartı ile para yüklemem gerekiyor. Böyle bir siteye kart bilgilerimi vermeyi istemediğim için İninal'i kullanacağım. İninal'i kapatmayın yedekte dursun böyle arada sırada lazım oluyor. 18 yaş altı olduğum için EnPara nimetinden yararlanamıyorum İninal'e kaldık gene.
Siz genede her ihtimale karşı İninal'i iptal etmeyin. Ben ByNoGame sitesinden bir şey satın alıcam ama kredi kartı ile para yüklemem gerekiyor. Böyle bir siteye kart bilgilerimi vermeyi istemediğim için İninal'i kullanacağım. İninal'i kapatmayın yedekte dursun böyle arada sırada lazım oluyor. 18 yaş altı olduğum için EnPara nimetinden yararlanamıyorum İninal'e kaldık gene.