Ziraat Bankası'ndan bana ait olmayan işlem mesajı geldi

Makoto Itou

Hectopat
Makaleler
1
Biraz önce Ziraat Bankası'ndan bana ait olmayan bir mesaj geldi. Kart numaram başkasının eline geçmiş olabilir mi?

İfadeler: T21
Bankayı arayıp işlemi iptal ettirin. Kredi kartınızın internet alışverişi özelliğini kapattırın. Kart bilgilerinizi kullanıyor olabilirler. Burada şifre istediği için işlem gerçekleşmemiş olabilir fakat şifre göndermeden sadece kart bilgileri ile alışveriş yapılabilen pek çok yer var.

Hemen bankayı ara kartı iptal etsinler. Şifresiz işlem yaparsa yanarsın.

Mobil uygulamadan işlemleri hızlıca kisitlayip, hemen ardından bankayı arayıp kart iptali talebinde bulunun ve yeni bir kart talep edin.

Biraz önce Ziraat Bankası'ndan bana ait olmayan bir mesaj geldi. Kart numaram başkasının eline geçmiş olabilir mi?

Eki Görüntüle 1322005

Eğer tarayıcınıza kartınızı kaydettiyseniz trojan veya keylogger virüsü ile rahatlıkla verilenizi çalabiliyorlar tarayıcınıza önemli bilgilerinizi kaydetmeyin.

Müşteri hizmetlerini arayıp kartımı iptal ettirdim yeni kart göndereceklerini söylediler. Yardımlarınız için teşekkürler. Bundan sonra daha dikkatli olacağım.

Alışveriş yaparken sanal kart kullanırsan böyle durumların önüne geçmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…