Ziraat Bankkart ile Taksitli Alışveriş Yapma

Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Öğrenciyim staj görüyorum ve bilgisayarıma monitör almak istiyorum paramı direk harcama yerine taksitli bir şekilde harcama etmek istiyorum sorum şudur ki elimde olan kart Bankkart bir kredi kartı değil ben bu kart ile taksitli alışveriş edebilir miyim?

Bazı bankaların buna onay verdiği söyleniyor monitörü aldığım sitede 6 ay taksit bulunuyor satış yerine kadar gidebiliyorum fakat kartımda şuan para bulunmadığından dolayı deneyemiyorum. Eğer taksitli bir şekilde satın alma ihtimalim var ise hemen alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Philips 223V5LSB2/62 21.5" 5ms (Analog) Led Monitör - incehesap.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart Ziraat Bankkart ile yapılamıyor. Ama öğrenim kredisi alıyorsanız o hesaba kredi kartı şeklinde 500 TL limitli bir hesap tanımlıyorlar. Bağlı olduğunuz şubeye gidip kredi kartı özelliğini açtırabilirsiniz.

Ek olarak o monitörü ne için kullanacaksınız. Özel bir amacı yoksa pek tavsiye etmem.

Özel bir amacı yok web tasarım ile uğraşıyorum onun için alacağım arada sırada oyun da oynamıyor değilim ama benim için görüntü versin yeter. Banka bilgilendirmesi için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…