Ziraat Bankkart internet alışverişinde kullanılamıyor

Neku.71

Femtopat
Merhaba, dün ziraat Bankkart'ım geldi ancak fiziksel alışveriş harici bir alışveriş yapamıyorum. Trendyol'dan alışveriş yapsam bile SMS yollandı deyip telefonuma veya ailemin telefonuna SMS göndermiyor veya Steam'den de alışveriş yapmama izin vermiyor. Bunların üstüne sanal kart açmayı denedim ancak sanal kart başvuru sekmesi çıkmadı hiçbir şekilde kullanamıyorum kartımı. Böyle bir şey yaşamış var mıdır ve yaşadılarsa nasıl çözdünüz?

Zamanında başıma benzeri gelmişti şöyle çözdüm
BkM banka kart merkezi indiriyorsub playden oraya kartını kaydetip yapiyorsun
Güvenlidir.
Alısveris sitesinde zaten onu öneriyorlar.

BkM express

Zamanında başıma benzeri gelmişti şöyle çözdüm.
Bkm banka kart merkezi indiriyorsub playden oraya kartını kaydetip yapiyorsun.
Güvenlidir.
Alısveris sitesinde zaten onu öneriyorlar.

Bkm Express.

İndirdim kaydolmayı denedim hocam ancak babamın numarasına SMS yollayıp duruyor onun telefonuna da şu an erişimim yok yarın şubeye gitmeyi düşünüyorum sağ olun yine de.

Online alışverişlerde de o numaraya doğrulama SMS'i gitmeyecek mi?

Gün içerisinde SMS gelmiş olsa söylerdi bana mutlaka ayrıca SMS doğrulama ekranında hangi numaraya gittiğini gösteren hiçbir belirti vermiyor genel olarak son 4 hanesini vesaire gösterirken hiçbir numarayı göstermiyor o yüzden o numaraya gittiğinden emin değilim.

Gün içerisinde SMS gelmiş olsa söylerdi bana mutlaka ayrıca SMS doğrulama ekranında hangi numaraya gittiğini gösteren hiçbir belirti vermiyor genel olarak son 4 hanesini vesaire gösterirken hiçbir numarayı göstermiyor o yüzden o numaraya gittiğinden emin değilim.
18 yaşını doldurduysan biraz araştırma yap kartı kendi üzerine al . internette nasıl yapılacağına dair yazılar var. Boşuna babana bildirim gitmesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı