Ziraat Bankkart Lira internet alışverişinde nasıl kullanılır?

Ercan Root

Hectopat
Daha fazla  
Ben internet alışverişi konusunda, ödeme ekranlarında Hepsiburada'da Bankkart lira kullanımına dair bir sekme/bölme/uyarı göremedim. Ziraat kart ayarlarında da böyle bir seçenek bulamadım. Ödeme yapmaya kalktığımda hiç Bankkart lira ile alakalı bir şey çıkmadan direkt 3D Secure ile normal ödeme ekranına yönlendiriliyorum. Ziraat'in sitesi de dahil olmak üzere bu konuda hiçbir bilgi bulamadım. Bankkart lirası olup da Hepsiburada gibi yerlerde işlem nasıl yapıtorsunuz anlatır mısını?

@Ercan Root , Ziraat Banka kartı puanımı dün n11'de kullandım. N11'de kullanılacak Ziraat puanları, alışveriş tutarından yüksek olması gerekiyor. Mesela 100 liralık bir ürünü alırken puan kullanmak istiyorsanız en az 100 TL Bankkart Lira'nız olması gerekiyor.

Şimdi Hepsiburada üzerinden puan kullanmayı denedim, büyük ihtimalle banka kartı olduğu için puan kullanımı çıkmıyor. N11 üzerinden alışveriş yapabilirsiniz fakat dediğim gibi en az alışveriş tutarı kadar puanınız olması gerekiyor, aksi halde görünmüyor.

@Ercan Root, ziraat banka kartı puanımı dün N11'de kullandım. N11'de kullanılacak ziraat puanları, alışveriş tutarından yüksek olması gerekiyor. Mesela 100 liralık bir ürünü alırken puan kullanmak istiyorsanız en az 100 TL Bankkart lira'nız olması gerekiyor.

Şimdi Hepsiburada üzerinden puan kullanmayı denedim, büyük ihtimalle banka kartı olduğu için puan kullanımı çıkmıyor. N11 üzerinden alışveriş yapabilirsiniz fakat dediğim gibi en az alışveriş tutarı kadar puanınız olması gerekiyor, aksi halde görünmüyor.

Ben Hepsiburada Premium üyeliğim oldugu için biraz daha araştıracağım peki başka nelerden kullandınız.

Ben Hepsiburada Premium üyeliğim oldugu için biraz daha araştıracağım peki başka nelerden kullandınız.
Eğer kredi kartınız var ise internet harcamalarını yine aynı şekilde puanı karşılayan harcamalar için puan ile ödeme yapabiliyorsunuz. Farklı sitelerde kullanmadım fakat çoğu site banka kartlarındaki puanı görmüyor, kredi kartları puan konusunda daha ayrıcalıklı.

Eğer kredi kartınız var ise internet harcamalarını yine aynı şekilde puanı karşılayan harcamalar için puan ile ödeme yapabiliyorsunuz. Farklı sitelerde kullanmadım fakat çoğu site banka kartlarındaki puanı görmüyor, kredi kartları puan konusunda daha ayrıcalıklı.

Hocam N11'den ürün alacağım fakat göremedim seçeneklerde adımlı şekilde izah edebilir misiniz?

Hocam N11'den ürün alacağım fakat göremedim seçeneklerde adımlı şekilde izah edebilir misiniz?
Ödeme ekranında eğer kayıtlı kartınız varsa, listeden değil, farklı kart ile alışveriş gibi bir butona tıklayıp kart numaranızı elle girin. 3D Secure kutusunu işaretleyince hemen aşağısında puan tutarı görülür ve puan kullanma kutusunu işaretlersiniz.

Kart internet alışverişine açık olmalıdır. Alışverişin kargo dahil toplam tutarı, puan miktarını geçmemelidir. Bir üründe puan gözükmüyorsa farklı kategoride bir deneme yapın. Bilgisayardan olmuyorsa mobil uygulama üzerinden deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı