Ziraat Bankkart mı Ininal mi?

Varli06

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar oyun ve oyun içi bazı şeyler almak için bir kart alacağım da sizce hangisini almalıyım nedeniyle birlikte söyler misiniz? (Fazla bilgi sahibi değilim bu konuda)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tercihim Ziraat'ten yana. Üniversiteye geçip Ziraat'i aldığımdan beri İninal'e dönüp bakmadım bile. Her ay yatırdığım paradan çekiyor tam lazım bakıyorum gitmiş para. Değmez yani, alabiliyorsan al banka kartını geç.

Ininal on odemeli kart. Ziraati bilmiyorum fakat Ininal'in aylik kullanma ucreti var. Aylik kullanma ucreti olmayan bir kart tercih edebilirsiniz. Ziraat Bankkart eger on odemeli degilse tehlikeli olabilir oyunlarda.

Paycell kartını tavsiye ederim Turkcell'in kendi kartı. Harcama yaptıkça internet vermesi de güzel bir özellik.

Bankkart dan çekmiyor değil mi ? Birde nasıl alabilirim anlatır mısın?

Merhaba arkadaşlar oyun ve oyun içi bazı şeyler almak için bir kart alacağım da sizce hangisini almalıyım nedeniyle birlikte söyler misiniz? (Fazla bilgi sahibi değilim bu konuda)
Enpara tavsiye ederim. Havale, EFT gibi para transferlerinden ücret almadığı gibi kart aidatı veya hesap işletim ücreti gibi ücretler de yok. Tam olarak sizin kullanımınıza uygun.

Enpara tavsiye ederim. Havale, EFT gibi para transferlerinden ücret almadığı gibi kart aidatı veya hesap işletim ücreti gibi ücretler de yok. Tam olarak sizin kullanımınıza uygun.
Bankkart' da öyle değil mi ?
Enpara kartı nasıl alabilirim peki detaylı yardımcı olur musunuz rica etsem ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…