questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Merhaba, bugün bankadan hesap açtım ancak SIM blokem varmış. Kartsız işlemlerden bunu kaldırabilir miyim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2022
Merhaba, bugün bankadan hesap açtım ancak SIM blokem varmış. Kartsız işlemlerden bunu kaldırabilir miyim acaba?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #2 Operatörün sitesinden kaldırabilirsiniz.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #3 Maliofficial dedi: Operatörün sitesinden kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkcell kullanıyorum. Nereden olacak tam olarak?
Maliofficial dedi: Operatörün sitesinden kaldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Türkcell kullanıyorum. Nereden olacak tam olarak?
M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #4 questa dedi: Turkcell kullanıyorum. Nereden olacak tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ben Turkcell kullanmadğım için bilmiyorum tam olarak ama hat ayarlarından galiba.
questa dedi: Turkcell kullanıyorum. Nereden olacak tam olarak? Genişletmek için tıkla... Ben Turkcell kullanmadğım için bilmiyorum tam olarak ama hat ayarlarından galiba.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #5 Maliofficial dedi: Ben Turkcell kullanmadğım için bilmiyorum tam olarak ama hat ayarlarından galiba. Genişletmek için tıkla... SIM kartımda PUK nedeniyle bloke olmadığı için bir bloke bulamadılar. Bankacılık blokelerini banka kaldırabilir şeklinde cevap aldım.
Maliofficial dedi: Ben Turkcell kullanmadğım için bilmiyorum tam olarak ama hat ayarlarından galiba. Genişletmek için tıkla... SIM kartımda PUK nedeniyle bloke olmadığı için bir bloke bulamadılar. Bankacılık blokelerini banka kaldırabilir şeklinde cevap aldım.