Ziraat Mobil ile şifre nasıl alınır?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar annemin IBAN nosu var ama parayı ATM'den çekemiyorum. Parayı çekebilmem için de şifre lazım. Şifreyi şubelerden mi yoksa müşteri hizmetlerinden mi alayım?

Arkadaşlar annemin IBAN nosu var ama parayı ATM'den çekemiyorum. Parayı çekebilmem için de şifre lazım. Şifreyi şubelerden mi yoksa müşteri hizmetlerinden mi alayım?
Ziraat Mobile giriş yaptıktan sonra sağ alttaki MENÜ kısmından kartlarım seçeneğini seçin. Banka kartı veya kredi kartı hangisiyse tıklayın. Açılan ekranda istediğiniz karta tıkladıktan sonra Kart Ayarları diye bir tuş çıkacak ona basın. En son aşama şifre belirleme yapın ve artık ATM şifreniz var. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

En iyi sube müşteri hizmetleri gereksiz uzun sürüyor eğer yakınsa şube.

Ziraat Mobil'e giriş yaptıktan sonra sağ alttaki menü kısmından kartlarım seçeneğini seçin. Banka kartı veya kredi kartı hangisiyse tıklayın. Açılan ekranda istediğiniz karta tıkladıktan sonra kart ayarları diye bir tuş çıkacak ona basın. En son aşama şifre belirleme yapın ve artık ATM şifreniz var. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.

Uygulamadan alması için kart bilgilerini ATM şifresini bilmesini gerekiyor onları bilmiyor sizde uygulama üzerinden yapın diyorsunuz o kadar cahil mi adam bir tek siz mi akıllısiniz?

En iyi sube müşteri hizmetleri gereksiz uzun sürüyor eğer yakınsa şube.

Uygulamadan alması için kart bilgilerini ATM şifresini bilmesini gerekiyor onları bilmiyor sizde uygulama üzerinden yapın diyorsunuz o kadar cahil mi adam bir tek siz mi akıllısiniz?
Benim anladığım elinde uygulamaya giriş şifresi var ve ATM şifresi yok. Burada suçu bende aramak yerine konuyu açanda arasanız mı acaba ? Türkçe dersine önem vermek gerçekten önemli...

Benim anladığım elinde uygulamaya giriş şifresi var ve ATM şifresi yok. Burada suçu bende aramak yerine konuyu açanda arasanız mı acaba? Türkçe dersine önem vermek gerçekten önemli...

Anlıyorum bir dahaki sefere bakarsın ziraat ne istiyor ben sana soyleyim kimlik numarası telefon numarası kredi kartı banka kartı ile doğrulama deyip kart numarası CV sifre istiyor zaten bunları bilse uygulamayı girip uygulama giriş şifresi hem de ATM sifresini değiştirebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı