Ziraat Mobil'de tek telefondan giris yapma ozelligi var mi?

Iyi aksamlar herkese,

Babamin telefonuna format atacaktim, Ziraat Mobil'in yuklu oldugunu gordum. Benim kullandigim İşCep'te tanimli telefon secenegi var. Yani eger ben uygulamayi kullandigim telefon icin “sadece buradan giris yap” secenegini acarsam ve sonra da İşCep'ten bu telefonu kaldirmadan telefona format atarsam, yeni telefondan giris yapmak icin İş Bankası'ni arayip ayarlari sifirlatmam gerekiyor. Ziraat'te de boyle bir ayar var mi? Kurcaladim biraz ama bulamadim.

Son düzenleme:
A ve B telefonu olsun. A telefonunda Ziraat Mobil uygulamasına giriş yapılmış olsun. B telefonundan girerken, kartta kayıtlı olan telefona onay kodu gidiyor. B telefonuna onay kodunu doğru şekilde girerseniz, B telefonundan giriş yapabilirsiniz. Ama bu sefer A telefonundan giremezsiniz. Yani aynı anda en fazla 1 cihazla giriş yapılabiliyor.

A ve B telefonu olsun. A telefonunda Ziraat Mobil uygulamasına giriş yapılmış olsun. B telefonundan girerken, kartta kayıtlı olan telefona onay kodu gidiyor. B telefonuna onay kodunu doğru şekilde girerseniz, B telefonundan giriş yapabilirsiniz. Ama bu sefer A telefonundan giremezsiniz. Yani aynı anda en fazla 1 cihazla giriş yapılabiliyor.
Onay kodu SMS olarak geliyor yani di mi? A telefonuna uygulama içi bildirim olarak değil?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı