atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #1 Monitör alacağım. Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapmış birisi var mı acaba?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 26 Haziran 2022 #2 Hangi siteden alışveriş yapacaksınız bilmiyorum ancak hiç bir sitede çok fazla satışı bulunmayan bir satıcı. Ne kadar güvenilir bilemeyiz.
Hangi siteden alışveriş yapacaksınız bilmiyorum ancak hiç bir sitede çok fazla satışı bulunmayan bir satıcı. Ne kadar güvenilir bilemeyiz.
Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 26 Haziran 2022 #3 atakanasik dedi: Monitör alacağım. Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapmış birisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ne kadar güvenli bilemeyiz daha bilindik sitelerden al Hepsiburadada gibi orada bir sürü satıcı var.
atakanasik dedi: Monitör alacağım. Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapmış birisi var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ne kadar güvenli bilemeyiz daha bilindik sitelerden al Hepsiburadada gibi orada bir sürü satıcı var.
atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #4 Göktuğ321 dedi: Ne kadar güvenli bilemeyiz daha bilindik sitelerden al Hepsiburada'da gibi orada bir sürü satıcı var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden alacağım zaten ya da PttAVM'den ama oradaki satıcısı zırhlı bilişim monitörün.
Göktuğ321 dedi: Ne kadar güvenli bilemeyiz daha bilindik sitelerden al Hepsiburada'da gibi orada bir sürü satıcı var. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada üzerinden alacağım zaten ya da PttAVM'den ama oradaki satıcısı zırhlı bilişim monitörün.
Asyneum Megapat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 347 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #5 Bir kaç gün önce kendilerinden monitör aldım. İşini laiki ile yapan, müşteri dostu bir firma. Kesinlikle öneriyorum.
Bir kaç gün önce kendilerinden monitör aldım. İşini laiki ile yapan, müşteri dostu bir firma. Kesinlikle öneriyorum.
atakanasik Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #6 Asyneum dedi: Birkaç gün önce kendilerinden monitör aldım. İşini laiki ile yapan, müşteri dostu bir firma. Kesinlikle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi oradan alacağım monitörü vatan da indirimde buldum o yüzden gerek kalmadı. Teşekkürler yine de.
Asyneum dedi: Birkaç gün önce kendilerinden monitör aldım. İşini laiki ile yapan, müşteri dostu bir firma. Kesinlikle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi oradan alacağım monitörü vatan da indirimde buldum o yüzden gerek kalmadı. Teşekkürler yine de.