Zirve | 10600K 5.1GHz OverClock

'nE' oldum bi' anda, 10600KF ve B460 var bende de. Direkt OC yapmaya gidiyorum, kendinize iyi bakın arkadaşlar. Yoksa işlemci ES diye OC yapılabiliyor mu?

Hocam B460 ile nasıl o hızda kullanabiliyorsunuz? 2666'da kilit yok mu?

Ben de yok. Kullanabiliyorum. Ama siz denemeyin. Benim işlemci farklı, o yüzden kilitler açık.

Stabilmidir ?
Isı değerleri ?

Stabil. Şu an bu değerler ile kullanıp, yazıyorum. Ekran kartım yok ama bir tane düşük sistem isteyen oyuna girdim sorunsuz oynattı. Az oynadım ama not olarak düşeyim.

Fanı bios'tan ısınınca çalış komutuna aldım. Şu an boşta olduğu için ısınma yok. Teste sokunca haliyle yükseliyor.

Snowman T6 ile 5.1 çıkarmışsınız iyi güzel, ben de i9 9900KF'yi stok kullanacağım. Sıcaklıklar nasıl? Stok iken benim işlemcim bayağı ısınıyor dendide.

Stok tabi ısıtır da ne kadar ısınır bir bilgim yok maalesef o konuda.

All Core 5.1 mi? Bir arkadaşım 5.2 yapmıştı.

Bir de CL21 yüksek bence, özellikle de tFRC değerini düşürmek lazım.

Evet All core 5.1 . Orijinal 10600K ise yapar tabi. Benim ki ES modeli.

ES nedir?;

CPU Ratio mu artırdınız? Güzel değerler BIOS da CPU LLC var ise high yapar iseniz Cinebench R23 de kapanma olmaz anlık sıçrama yaptığı için büyük ihtimalle voltaj'dan kaynaklı bir sorun oluyordur.

Buradan yükselttim.

BIOS'tan bir şey yapmıyorum. Oradan izin yok.

Hocam B460 da OC ve RAM'ler nasıl o hızda kullanılabiliyor? H410 için yapılabilir mi?

Yapılmaz, B460 ile de yapılmaz.

'nE' oldum bi' anda, 10600KF ve B460 var bende de. Direkt OC yapmaya gidiyorum, kendinize iyi bakın arkadaşlar. Yoksa işlemci ES diye OC yapılabiliyor mu?

Bu programı indirip dener misin? Bende orijinal 10600K'da nasıl olacak çok merak ediyorum. Cevabını bekliyorum.

B460'ta 2666 üstü nasıl mümkün?

BIOS'ta izin veriyor anlamadığım şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…