A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #61 Alicancelikx dedi: Voltajı bayağı artirdim 1,580 lere çıktım yoksa PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yakacan mı o voltaj çok yüksek.
Alicancelikx dedi: Voltajı bayağı artirdim 1,580 lere çıktım yoksa PC açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yakacan mı o voltaj çok yüksek.
A Alicancelikx Picopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #62 AirLife dedi: Hocam yakacan mı o voltaj çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Kafayı yemek üzereyim hocam ne yapıyorsam PC açılmıyor sorunu çözemedim hocam. Bios ayarlarım bu sekilde Dosya Ekleri 20230122_191642.jpg 289,8 KB · Görüntüleme: 51 20230122_191636.jpg 281,6 KB · Görüntüleme: 43 20230122_191624.jpg 261,2 KB · Görüntüleme: 38
AirLife dedi: Hocam yakacan mı o voltaj çok yüksek. Genişletmek için tıkla... Kafayı yemek üzereyim hocam ne yapıyorsam PC açılmıyor sorunu çözemedim hocam. Bios ayarlarım bu sekilde
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #63 Alicancelikx dedi: Kafayı yemek üzereyim hocam ne yapıyorsam PC açılmıyor sorunu çözemedim hocam. Bios ayarlarım bu sekilde Genişletmek için tıkla... Extreme Tuning ile yapalım o zaman sana? Olur mu?
Alicancelikx dedi: Kafayı yemek üzereyim hocam ne yapıyorsam PC açılmıyor sorunu çözemedim hocam. Bios ayarlarım bu sekilde Genişletmek için tıkla... Extreme Tuning ile yapalım o zaman sana? Olur mu?
A Alicancelikx Picopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #64 AirLife dedi: Extreme tuning ile yapalım o zaman sana? Olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam, lütfen yardimci olur musun? 1 aydir urgaşiyorum ama sonuç alamadim. AirLife dedi: Extreme tuning ile yapalım o zaman sana? Olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne zaman yapalım hocam? Son düzenleme: 22 Ocak 2023
AirLife dedi: Extreme tuning ile yapalım o zaman sana? Olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam, lütfen yardimci olur musun? 1 aydir urgaşiyorum ama sonuç alamadim. AirLife dedi: Extreme tuning ile yapalım o zaman sana? Olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne zaman yapalım hocam?
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #65 Alicancelikx dedi: Olur hocam, lütfen yardimci olur musun? 1 aydir urgaşiyorum ama sonuç alamadim. Ne zaman yapalım hocam? Genişletmek için tıkla... Forumu bırakıyorum hocam. Saçma sapan cezalarından bıktım. Kusura bakmayın yardımcı olamayacağım. İyi günler.
Alicancelikx dedi: Olur hocam, lütfen yardimci olur musun? 1 aydir urgaşiyorum ama sonuç alamadim. Ne zaman yapalım hocam? Genişletmek için tıkla... Forumu bırakıyorum hocam. Saçma sapan cezalarından bıktım. Kusura bakmayın yardımcı olamayacağım. İyi günler.
A Alicancelikx Picopat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #66 AirLife dedi: Forumu bırakıyorum hocam. Saçma sapan cezalarından bıktım. Kusura bakmayın yardımcı olamayacağım. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma reis yeni üye olmuştum kuralları bilmiyordum canın sağ olsun iyi günler dilerim.
AirLife dedi: Forumu bırakıyorum hocam. Saçma sapan cezalarından bıktım. Kusura bakmayın yardımcı olamayacağım. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Kusura bakma reis yeni üye olmuştum kuralları bilmiyordum canın sağ olsun iyi günler dilerim.