Feyas Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Merhaba 200TL bütçem var mouse olarak ne alınır Sizce? Sag elde kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2023
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 Feyas dedi: Merhaba 200TL bütçem var mouse olarak ne alınır Sizce? Sag elde kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Performax Xotran ya da Aorus M2 tabii ki. Aorus M2 stokları bitmiş ve bütçenin artması lazımdı zaten. Xotran alın geçin yani. @Paper.C
Feyas dedi: Merhaba 200TL bütçem var mouse olarak ne alınır Sizce? Sag elde kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Performax Xotran ya da Aorus M2 tabii ki. Aorus M2 stokları bitmiş ve bütçenin artması lazımdı zaten. Xotran alın geçin yani. @Paper.C
Feyas Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: Hiçbiri. Performax xotran ya da Aorus M.2 tabii ki. Aorus M.2 stokları bitmiş ve bütçenin artması lazımdı zaten. Xotran alın geçin yani. @Paper.C Genişletmek için tıkla... Xotran aldım hocam teşekkürler 114TL'ye N11'den kupon buldum.
Hyuuga Neji dedi: Hiçbiri. Performax xotran ya da Aorus M.2 tabii ki. Aorus M.2 stokları bitmiş ve bütçenin artması lazımdı zaten. Xotran alın geçin yani. @Paper.C Genişletmek için tıkla... Xotran aldım hocam teşekkürler 114TL'ye N11'den kupon buldum.