ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.254 Makaleler 3 Çözümler 195 6 Ağustos 2021 #141 Suiceninsan dedi: Pinpon topu gibi gider geliriz o zaman. Niye değişsin sistem yav? Ülkenin yarısı çalışmamıştır. Valla bir sen doğru söylüyorsun şu koca forumda. Genişletmek için tıkla... 14-15 yaşında böyle ahkam kesenleri anlayamıyorum. Sen hele bir gir de şu sınava sonra nasıl ağlayacaksın gör. Ülkenin yarısı çalışmamıştır ne demek?
Suiceninsan dedi: Pinpon topu gibi gider geliriz o zaman. Niye değişsin sistem yav? Ülkenin yarısı çalışmamıştır. Valla bir sen doğru söylüyorsun şu koca forumda. Genişletmek için tıkla... 14-15 yaşında böyle ahkam kesenleri anlayamıyorum. Sen hele bir gir de şu sınava sonra nasıl ağlayacaksın gör. Ülkenin yarısı çalışmamıştır ne demek?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 6 Ağustos 2021 #142 Daha kötü Milli Eğitim Bakanı geliyor galiba, mumla arayacağız adamı Kötü günleri geride bıraktık hocalarım, sırada daha kötü günler var. Dosya Ekleri E8EE1jkX0AI384g.jpg 36,3 KB · Görüntüleme: 48
Daha kötü Milli Eğitim Bakanı geliyor galiba, mumla arayacağız adamı Kötü günleri geride bıraktık hocalarım, sırada daha kötü günler var.
Doctor Manhattan Centipat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #143 Semihfuat32 dedi: Ziya Selçuk gibi bir bakanın istifa etmesi çok kötü. Gelmiş geçmiş en iyi bakanlardan biriydi. Genişletmek için tıkla... Ne? Ne dediniz ?
Semihfuat32 dedi: Ziya Selçuk gibi bir bakanın istifa etmesi çok kötü. Gelmiş geçmiş en iyi bakanlardan biriydi. Genişletmek için tıkla... Ne? Ne dediniz ?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #144 Semihfuat32 dedi: Ziya Selçuk gibi bir bakanın istifa etmesi çok kötü. Gelmiş geçmiş en iyi bakanlardan biriydi. Genişletmek için tıkla... "Bruh"
Semihfuat32 dedi: Ziya Selçuk gibi bir bakanın istifa etmesi çok kötü. Gelmiş geçmiş en iyi bakanlardan biriydi. Genişletmek için tıkla... "Bruh"