3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 7 Nisan 2021 #11 Bence okulların kapanmasını gerektiren bir neden yok? (!). Okullar dünyanın en önemli şeyidir. Hayatımızdan önemlidir (!).
Bence okulların kapanmasını gerektiren bir neden yok? (!). Okullar dünyanın en önemli şeyidir. Hayatımızdan önemlidir (!).
niyyazi58 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 352 7 Nisan 2021 #12 Kreinnar dedi: Okulu kapattıktan 2 gün sonra Twitter: Okulları açın kaparsak kapalım. Korona diye bir şey yok, kandırıyorlar, okulları açın. Böyle düzgün eğitim alamıyoruz. Falan falan . Genişletmek için tıkla... Haklısın sırf tweet atmak için konuşuyorlar okullar kapansa hepsi LGS'den düşük alınca bahaneleri olacak. yusuf soylu dedi: @Vavien. Galiba (!) görmedin ve kararları kendisi vermiyor Emir veriliyor açıklıyor ama karar veren doğru mu veriyor hayır. Genişletmek için tıkla... Bilim kurulu karar veriyor.
Kreinnar dedi: Okulu kapattıktan 2 gün sonra Twitter: Okulları açın kaparsak kapalım. Korona diye bir şey yok, kandırıyorlar, okulları açın. Böyle düzgün eğitim alamıyoruz. Falan falan . Genişletmek için tıkla... Haklısın sırf tweet atmak için konuşuyorlar okullar kapansa hepsi LGS'den düşük alınca bahaneleri olacak. yusuf soylu dedi: @Vavien. Galiba (!) görmedin ve kararları kendisi vermiyor Emir veriliyor açıklıyor ama karar veren doğru mu veriyor hayır. Genişletmek için tıkla... Bilim kurulu karar veriyor.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.490 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 7 Nisan 2021 #13 yusuf soylu dedi: @Vavien. Galiba (!) olduğunu görmedin. Ve kararları kendisi vermiyor. Emir veriliyor, açıklıyor. Ama karar veren doğru mu veriyor, hayır. Genişletmek için tıkla... Eskiyen fare tekerleğim içindi. O hareket ile küfür bile hak ettiğinizi düşünüyorum.
yusuf soylu dedi: @Vavien. Galiba (!) olduğunu görmedin. Ve kararları kendisi vermiyor. Emir veriliyor, açıklıyor. Ama karar veren doğru mu veriyor, hayır. Genişletmek için tıkla... Eskiyen fare tekerleğim içindi. O hareket ile küfür bile hak ettiğinizi düşünüyorum.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 7 Nisan 2021 #14 niyyazi58 dedi: Haklısın sırf tweet atmak için konuşuyorlar okullar kapansa hepsi LGS'den düşük alınca bahaneleri olacak. Bilim kurulu karar veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilim kurulu karar vermiyor bence hocam. O kurulda sayamadığımız kadar profesörler, doktorlar var. Onlar açık kalsın demiş olamazlar bence.
niyyazi58 dedi: Haklısın sırf tweet atmak için konuşuyorlar okullar kapansa hepsi LGS'den düşük alınca bahaneleri olacak. Bilim kurulu karar veriyor. Genişletmek için tıkla... Bilim kurulu karar vermiyor bence hocam. O kurulda sayamadığımız kadar profesörler, doktorlar var. Onlar açık kalsın demiş olamazlar bence.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 7 Nisan 2021 #15 Paşa gönlü öyle istiyormuş.
3 330856 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.081 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Nisan 2021 #16 Niye kapatsınlar. Avrupa'da 1. oluyoruz ne güzel. Süper güç len (!)
niyyazi58 Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 352 7 Nisan 2021 #17 401916 dedi: Bilim kurulu karar vermiyor bence hocam. O kurulda sayamadığımız kadar profesörler, doktorlar var. Onlar açık kalsın demiş olamazlar bence. Genişletmek için tıkla... Neden diyemesinler kimse okumasa kim doktor olacak kim insanlara faydası olacak. Öyle değil mi ?
401916 dedi: Bilim kurulu karar vermiyor bence hocam. O kurulda sayamadığımız kadar profesörler, doktorlar var. Onlar açık kalsın demiş olamazlar bence. Genişletmek için tıkla... Neden diyemesinler kimse okumasa kim doktor olacak kim insanlara faydası olacak. Öyle değil mi ?
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 972 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 7 Nisan 2021 #18 Vavien. dedi: Eskiyen fare tekerleğim içindi. O hareket ile küfür bile hak ettiğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir mesaj daha atın 9.900 mesaj görmek istiyorum lütfen..
Vavien. dedi: Eskiyen fare tekerleğim içindi. O hareket ile küfür bile hak ettiğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir mesaj daha atın 9.900 mesaj görmek istiyorum lütfen..
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.415 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Nisan 2021 #19
SanayZockt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 1.839 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #20 330856 dedi: Niye kapatsınlar. Avrupa'da 1. oluyoruz ne güzel. Süper güç len (!) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
330856 dedi: Niye kapatsınlar. Avrupa'da 1. oluyoruz ne güzel. Süper güç len (!) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et