Darkknes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #11 384078 dedi: @Darkknes maksimum 600 demenize rağmen vergili fiyat 680 ve kargolu fiyatı 800 küsur kaç TL civarında söyleyeyim hocam? Genişletmek için tıkla... Prime ile kargo bedava hocam da. O civarlarda bir şeyler var mı başka.
384078 dedi: @Darkknes maksimum 600 demenize rağmen vergili fiyat 680 ve kargolu fiyatı 800 küsur kaç TL civarında söyleyeyim hocam? Genişletmek için tıkla... Prime ile kargo bedava hocam da. O civarlarda bir şeyler var mı başka.
3 384078 Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 160 30 Eylül 2023 #12 @Darkknes o civarda 2.el bulunur ancak lenovonun şu klavyesi var ama 100 TL fazla Lenovo Lecoo GK301 Makro Tuşlu USB Kablolu RGB LED Aydınlatmalı Blue Switch Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri Lenovo Lecoo GK301 Makro Tuşlu USB Kablolu RGB LED Aydınlatmalı Blue Switch Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. m.n11.com kozahan0@gmail.com sen bana mail atsana yardımcı olacağım ben sana.
@Darkknes o civarda 2.el bulunur ancak lenovonun şu klavyesi var ama 100 TL fazla Lenovo Lecoo GK301 Makro Tuşlu USB Kablolu RGB LED Aydınlatmalı Blue Switch Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri Lenovo Lecoo GK301 Makro Tuşlu USB Kablolu RGB LED Aydınlatmalı Blue Switch Gaming Mekanik Türkçe Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. m.n11.com kozahan0@gmail.com sen bana mail atsana yardımcı olacağım ben sana.