Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 324 15 Şubat 2023 #1 Bayağı ucuza satıldığı için emin olamadım alınır mı? Amazon.com.tr
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #2 Ben aldım bugün elime ulaştı. Görüntü olarak hoşuma gitti. Önceden ucuz klavyeler kullanıyordum, onlara kıyasla 2 kat ağır olduğunu söyleyebilirim.
Ben aldım bugün elime ulaştı. Görüntü olarak hoşuma gitti. Önceden ucuz klavyeler kullanıyordum, onlara kıyasla 2 kat ağır olduğunu söyleyebilirim.
ercanerJR Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 Thargkrom dedi: Ben aldım bugün elime ulaştı. Görüntü olarak hoşuma gitti. Önceden ucuz klavyeler kullanıyordum, onlara kıyasla 2 kat ağır olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kargo ne kadar sürede geldi hocam? Bir de ödeme yaparken ithalat depozitosu haric extra bir odeme çıktı mı gümrükle ilgili?
Thargkrom dedi: Ben aldım bugün elime ulaştı. Görüntü olarak hoşuma gitti. Önceden ucuz klavyeler kullanıyordum, onlara kıyasla 2 kat ağır olduğunu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kargo ne kadar sürede geldi hocam? Bir de ödeme yaparken ithalat depozitosu haric extra bir odeme çıktı mı gümrükle ilgili?
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 ercanerJR dedi: Kargo ne kadar sürede geldi hocam? Bir de ödeme yaparken ithalat depozitosu haric extra bir odeme çıktı mı gümrükle ilgili? Genişletmek için tıkla... Amazondan almadım trendyolda bir satıcıdan aldım. Şu an stoklarında yokmuş, link verecektim 430 liraya aldım ürünü.
ercanerJR dedi: Kargo ne kadar sürede geldi hocam? Bir de ödeme yaparken ithalat depozitosu haric extra bir odeme çıktı mı gümrükle ilgili? Genişletmek için tıkla... Amazondan almadım trendyolda bir satıcıdan aldım. Şu an stoklarında yokmuş, link verecektim 430 liraya aldım ürünü.
P playersk8 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 69 12 Mayıs 2023 #5 Thargkrom dedi: Amazondan almadım trendyolda bir satıcıdan aldım. Şu an stoklarında yokmuş, link verecektim 430 liraya aldım ürünü. Genişletmek için tıkla... satıcı kimdi
Thargkrom dedi: Amazondan almadım trendyolda bir satıcıdan aldım. Şu an stoklarında yokmuş, link verecektim 430 liraya aldım ürünü. Genişletmek için tıkla... satıcı kimdi
Thargkrom Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #6 playersk8 dedi: satıcı kimdi Genişletmek için tıkla... GameMarket