İnceleme Ziyou Lang (Yindiao) T8 klavye

Tasarım olarak çok şık ve güzel duruyor, fiyatı da iyiymiş. Hayırlı olsun.

Çok sağolun hocam. Peki sizce Redragon Kumara K552 mi alınır yoksa bu mu? Hemen hemen aynı fiyattalar.
Hocam klavye gurmesi değilim. Bu klavyeyi Amazon'daki 2-3 güzel yorumu görüp aldım. Gerçekten karşılaştıramam. Ben bunu aldım ve gayet memnunum.
O klavye hakkında bildiğim iki şey var biri dünyada en çok kullanılan klavyelerden biri olduğu öbürü herkesin memnun olduğu. Ama bu klavye ile kıyaslayamam. Bu klavye hakkında internette bilgi bile yok. Ben bu konuyu açmış olmasam sadece Amazon yorumları var bu klavye için.
Yabancı dile ayarlı bir klavye sanırım ö ç tuşları yok.
Evet ama Türkçe de kullanılabiliyor tabii ki. Şu an klavye türkçeye ayarlı.
Tasarım olarak çok şık ve güzel duruyor, fiyatı da iyiymiş. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

Keycapler internette satılan custom keycaplerle uyumlu mu ve de switch değiştirmesi kolay mı bir de kablosu çok tozlanıyor mu?

Merhaba hocam bana garanti kağıdı çıkmadı eğer ürün bozulursa garantisini nasıl sağlayacaklar?

Merhaba hocam bana garanti kağıdı çıkmadı eğer ürün bozulursa garantisini nasıl sağlayacaklar?
Bilmiyorum. Kutunun alt kısmına baktınız değil mi? Sanki alt taraftaydı kağıtlar.
Maalesef bir fikrim yok. İsterseniz Amazon'a yazın ve durumu bildirin. Belki geri yollanamanız gerekirse Amazon'a durumu daha önce bildirdiğiniz için daha az sıkıntı olacaktır.
Garanti kağıdı o kadar da önemli bir kağıt da olmayabilir.
Nasıl, beğendiniz mi klavyeyi? Şahsen çok severek kullanıyorum, bu paraya daha iyisini bulamazdım herhalde.

Klavye gayet iyi red switch modelini aldım kullanışlı gözüküyor renklerini de beğendim fakat bozulursa garantiye yollanır mı onu bilemedim ondan korkuyorum tek onun dışında gayet iyi bence.

Klavye gayet iyi red Switch modelini aldım kullanışlı gözüküyor renklerini de beğendim fakat bozulursa garantiye yollanır mı onu bilemedim ondan korkuyorum tek onun dışında gayet iyi bence.

Hocam bende almayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz yay sesi çıkarıyor mu çıkarıyorsa rahatsız edecek kadar mı?
Kulaklık takmadan yazı yazarken yay sesi ne kadar duyuluyor?

Hocam bende almayı düşünüyorum nasıl memnun musunuz yay sesi çıkarıyor mu çıkarıyorsa rahatsız edecek kadar mı?
Diğer konuda yazdım. Yay sesi yok veya ben duymuyorum. Kulaklık ile de dinlediğiniz şeye bağlı, ben oyun oynarken duyuyorum, yan odadaki arkadaşım da duyuyor.

Yay sesi çıkmıyor ama tok bir ses çıkıyor red switchde. Blue switchi bilmiyorum ve ürünü ben vergi dahili 700 liraya almıştım 800e çıkmış şu an alınması mantıklı mı bilmem onun yerine redragon kumara k552 red switch alabilirsiniz kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…