İnceleme Ziyou Lang (Yindiao) T8 klavye

switchlerinin modeli ne (red brown olarak değil cherry mx mi vs.)

Hocam almayi düşünüyorum 1 sene geçmiş hala nasıl iyi mi? @serhatc4nn

Hocam almayi düşünüyorum 1 sene geçmiş hala nasıl iyi mi? @serhatc4nn
1 sene geçmedi 4 ay falan oldu alalı ama ben 1 aydan fazladır kullanmıyorum, üniversiteler tatil olunca oradaki evimde kaldı. Kullanıyor olsam da iyi derdim öyle kolayca bozulacak bir klavye değil. Ama şu yeni çıkmış sanırım veya ben yeni gördüm, daha güzele benziyor, fiyat olarak da yakınlar. Kablosuz, fakat RGB ışık yok sanırım.

Hocam biraz daha üstüne koyup farklı bir marka almaya karar verdim teşekkür ederim yazdığınız için.

almayı düşünüyorum bi sorununuz çıktı mı

Merhaba. Kablosuz modelini almak istiyorum önceki mesajında attığın gibi ama Türkçe karakter olmaması kafamı karıştırdı sadece. Yani o konuda zor oluyor mu tamam Türkçe kullanabiliyoruz harflere basmakta sıkıntı yok ama noktalama işaretlerini yazma konusunda zorluk oluyor mu klavyede? Bunu bilmek istiyorum teşekkür ederim.

Ben Windows'u iki klavyeli şekilde ayarladım Türkçe ve İngilizce. Türkçe yazı yazarken el alışkanlığı çoğu işaret nerede biliyorum zaten. Hatırlayamadığım olursa da ingilizceye dönüp yazacağımı yazıp geri Türkçe'ye dönüyorum. Benim için bir zorluk olmuyor. Kod yazarken hep ingilizce kullanıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…