Çözüldü Ziyoulang K68 klavye çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NeonJii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 3060 Ti, AMD Ryzen 5 5600, Windows 11 Pro (Windows 10 Değil)
Ziyoulang K68 klavye kullanıyorum. Az önce klavyemin pili bitti (sanırım) ve pillerini tekrar taktığımda wasdnin olduğu yerden bir ışık çıkmaya başladı ve klavye çalışmayı durdurdu. Windows ayarlarından baktıgımda ise klavye bilgisayara baglı değildi. Sanırım o ışıkta cihazın boşta olduğunu gösteriyor. Ne yaparsam yapayım klavyeyi tekrar bilgisayara bağlayamadım. Önceki 4 gün sorunsuz çalışıyordu.

1704988492432.png

Ziyoulang K68 klavye kullanıyorum. Az önce klavyemin pili bitti (sanırım) ve pillerini tekrar taktığımda wasdnin olduğu yerden bir ışık çıkmaya başladı ve klavye çalışmayı durdurdu. Windows ayarlarından baktıgımda ise klavye bilgisayara baglı değildi. Sanırım o ışıkta cihazın boşta olduğunu gösteriyor. Ne yaparsam yapayım klavyeyi tekrar bilgisayara bağlayamadım. Önceki 4 gün sorunsuz çalışıyordu.
1704988492432.png

Az önce klavyeyi bagladım Windows sorunsuz ve kullanıma hazır dedi ama ışık hala yanıyor ve klavye hala calısmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam FN+Q tuşuna basarsanız 3.4GHz moduna geçer FN+W veya E yaparsanız Bluetooth moduna geçiyor. Siz büyük ihtimalle 3.4GHz USB ile bağlanıyordunuz o yüzden FN+Q kombinasyonunu yapın.
Hocam FN+Q tuşuna basarsanız 3.4GHz moduna geçer FN+W veya E yaparsanız Bluetooth moduna geçiyor. Siz büyük ihtimalle 3.4GHz USB ile bağlanıyordunuz o yüzden FN+Q kombinasyonunu yapın.

Çözüm
Eğer çıkarılıp takılabilen bir kablosu varsa başka bir kablo ile bağlamayı dener misiniz? Kablosuz şekilde Bluetooth'tan telefonunuza falan da bağlamayı deneyin. Eğer bağlanıyorsa sorun klavye tamamen bozulduğu için değil, kablolu bağlantıdadır demektir.

USB tamamen kablosuz ve kasaya takılı.

Hocam FN+Q tuşuna basarsanız 3.4GHz moduna geçer FN+W veya e yaparsanız Bluetooth moduna geçiyor. Siz büyük ihtimalle 3.4GHz USB ile bağlanıyordunuz o yüzden FN+Q kombinasyonunu yapın.

İşe yaradı çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB tamamen kablosuz ve kasaya takılı.

İşe yaradı çok teşekkür ederim.
Klavyenizin geçiş modlarının kısa yolunu bu güne kadar bilmiyor veya kullanmamış olmanız garip geldi :D Ama en azından bu vesileyle farkına varmanız da sevindirici.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı