NeonJii
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Nvidia GeForce RTX 3060 Ti, AMD Ryzen 5 5600, Windows 11 Pro (Windows 10 Değil)
Ziyoulang K68 klavye kullanıyorum. Az önce klavyemin pili bitti (sanırım) ve pillerini tekrar taktığımda wasdnin olduğu yerden bir ışık çıkmaya başladı ve klavye çalışmayı durdurdu. Windows ayarlarından baktıgımda ise klavye bilgisayara baglı değildi. Sanırım o ışıkta cihazın boşta olduğunu gösteriyor. Ne yaparsam yapayım klavyeyi tekrar bilgisayara bağlayamadım. Önceki 4 gün sorunsuz çalışıyordu.
Az önce klavyeyi bagladım Windows sorunsuz ve kullanıma hazır dedi ama ışık hala yanıyor ve klavye hala calısmıyor.
Ziyoulang K68 klavye kullanıyorum. Az önce klavyemin pili bitti (sanırım) ve pillerini tekrar taktığımda wasdnin olduğu yerden bir ışık çıkmaya başladı ve klavye çalışmayı durdurdu. Windows ayarlarından baktıgımda ise klavye bilgisayara baglı değildi. Sanırım o ışıkta cihazın boşta olduğunu gösteriyor. Ne yaparsam yapayım klavyeyi tekrar bilgisayara bağlayamadım. Önceki 4 gün sorunsuz çalışıyordu.![]()
Az önce klavyeyi bagladım Windows sorunsuz ve kullanıma hazır dedi ama ışık hala yanıyor ve klavye hala calısmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: