Sarftech T60 Siyah Mavi Blue Switch App Uygulamalı Mekanik Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Sarftech T60 Siyah Mavi Blue Switch App Uygulamalı Mekanik Rgb Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
FN+Tab FN+enter FN+/ dener misin sarftech modelinin driveri yok klavyeden seçiyorsun renkleri sınırlı sayıda seçenek var 7 veya 18 renk seçenegi vardı veya 7 renk 18 modda olabilir.
Hocam satıcıya sordum bunun sürücüsü farklı dedi ama bir göz attıgımda çok farkı yok gibi sadece renk kısmı farklı ama pek anlamadım siz ne dersiniz kare olan ziyoulang orijinal driveri.
Klavyeyi aldım fiyatına göre çok iyi driver olan versiyonu için sılabor adlı satıcıdan alın blic T60 geliyor ve RGB.
Bunu alın satıcıyı takip edince 100 TL kupon veriyor artı olarak Nays ile alırsanız 660 lira falan. T60'a 600 vereceğinize 660 liraya bunu alın derim T60'dan daha iyi.
e-yooso Blue Switch Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Klavye (SİYAH, GRİ, TURUNCU TUŞLAR) Ingilizce yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.