Ziyoulang T60 klavye iyi midir?

732017

Decipat
Cuma günü ZİYOULANG T60 klavye satın aldım. 3 gündür kullanıyorum.
Aslında yeni klavye almama gerek yoktu. Kullandığım büyük kaliteli bir klavye vardı cidden çok işimi görürdü. Copy Paste Cut vs. gibi tuşları vardı. Ancak karanlıkta klavyenin ışığı olmadan yazamadığım için ışıklı klavye arayışına girdim.

Bu klavyeyi aldım. 3 gündür kullanıyorum ve cidden hoşuma gitti. Tuş sesi falan çok iyi. Red switch olanından aldım bu arada.
Bu klavye iyi midir sizce yoksa iade edip başka klavyelere mi baksam. Bütçe maksimum 850 TL.

Veya bu iyi midir? Tek istediğim beni 2 yıl falan götürmesi.

Cuma günü ZİYOULANG T60 klavye satın aldım. 3 gündür kullanıyorum.
Aslında yeni klavye almama gerek yoktu. Kullandığım büyük kaliteli bir klavye vardı cidden çok işimi görürdü. Copy Paste Cut vs. gibi tuşları vardı. Ancak karanlıkta klavyenin ışığı olmadan yazamadığım için ışıklı klavye arayışına girdim.

Bu klavyeyi aldım. 3 gündür kullanıyorum ve cidden hoşuma gitti. Tuş sesi falan çok iyi. Red switch olanından aldım bu arada.
Bu klavye iyi midir sizce yoksa iade edip başka klavyelere mi baksam. Bütçe maksimum 850 TL.

Veya bu iyi midir? Tek istediğim beni 2 yıl falan götürmesi.
Memnunsanız başka edilecek kelime yok. T60'ın birçok replikası var ama hepsinin neredeyse kalitesi birbirine yakın, bir klavye seni tıklama babında 10 yıl da götürür 2 yıl da, ihtiyaçların ne doğrultuda geliştiğine bağlı bir şey bu, atıyorum numpad tuşlarına sahip bir klavyeye ya da daha çok fonksiyonlu bir klavyeye ihtiyacın vardır bir süre sonra iade edip veya ona sahip bir klavye alırsın o kadar. T60 giriş segment bir mekanik klavye ama üzmez, bütçesi az-orta arası olana şifadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı