Zma+L-Arginine nasıl kullanılmalı?

Yagiz3461

Hectopat
Elimde böyle bir supplement var. Zma ve L-Arginine bulunduruyor. Besin değerleri aşağıdaki gibi. Bir servisi 3 kapsül ama ben yatmadan önce 2 alıyorum. Antrenmandan yarım saat önce veya yatmadan önce boş karınla alın yazıyor fakat ben yatmadan önce ve antrenmandan önce yemek yiyorum. Dolayısıyla tok karna içiyorum bir sorun olur mu? Şu an bulk yapıyorum büyüme ve güç artışı için yardımcı olur mu? Ayriyeten 3 kapsülde 900 mg arginine var fakat ben 2 kapsül adlığım için 600 mg'ın etkisini görür müyüm?

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-03_132448498.png
    resim_2023-03-03_132448498.png
    828,7 KB · Görüntüleme: 144
  • resim_2023-03-03_132550103.png
    resim_2023-03-03_132550103.png
    953,5 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de arjinin kullanıyorum. Gün içinde 3 kapsül toplam 1000mg almam gerekiyor fakat ben tek seferde antremandan 30 dakika önce alıyorum. Fakat miden sağlam değilse ishal yapar benim yöntem.

Ben de arjinin kullanıyorum. Gün içinde 3 kapsül toplam 1000mg almam gerekiyor fakat ben tek seferde antremandan 30 dakika önce alıyorum. Fakat miden sağlam değilse ishal yapar benim yöntem.
normalde 900 mg 1 sevisi ama ben 2 kapsül aldığım için 600 mg almış oluyorum. Bu da beni istediğim verimi alamamaktan korkuttu.

Alırsın yine verim. Fakat 1000mg alsan daha iyi.

Dostum ZMA'nın etkisi var mı? Hep aklımda şu supplament ama fırsatım olmadı.
Kreatin ve protein tozu kullanıyorum aktif olarak.
ZMA kullanan arkadaşlar farkı anlatırsa sevinirim.

Bunu okuyabilirsiniz hocam.

Hocam ZMA'nın olayı Daha kaliteli uyku. Daha kaliteli uyku= daha iyi kas inşaası diyebiliriz.

Bunu okuyabilirsiniz hocam.
Hocam sizin başka bir konuda swiss gainerı önerdiğinizi gördüm. Fiyatı uygun geldi. Alınır mı sizce?

Hocam sizin başka bir konuda swiss gainerı önerdiğinizi gördüm. Fiyatı uygun geldi. Alınır mı sizce?
Ben memnun kaldım diyebilirim fakat üretim yaptırdıkları firma REY ESCORPION LTD. ŞTİ. ve bu firmanın ürettiği ürünler aşağıdaki resim ve belgenin 48. sayfasında gözüküyor. Bu belge Ticaret Bakanlığı tarafından paylaşılan bir belge olmaktadır. Firma ise labovatuvar firması olduklarını, bu ürünleri üretmek için izin ve belge aldıklarını iddia ediyorlar, ben de kanıt olarak belgeyi istedim ve bunu söylediler: "Böyle bir izni sizinle paylaşamam. Ancak firmanın bilgileri açık, Tarım Bakanlığı Üretim belge numaraları mevcut. Ürünlerimizi SKU ve Barkod ları üretim izin belgeleri olmadan sağlanamaz. Bu açılardan açık olan olan bütün bilgileri değerlendirebilir, istediğiniz makamlarca sorgulatabilirsiniz." dedikleri doğru geldi bana, fabrika da var. Yani önerebilirim artık. Yine de belgeyi sunacağım.

Belge:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı