Zma+L-Arginine nasıl kullanılmalı?

Ben memnun kaldım diyebilirim fakat üretim yaptırdıkları firma REY ESCORPION LTD. ŞTİ. ve bu firmanın ürettiği ürünler aşağıdaki resim ve belgenin 48. sayfasında gözüküyor. Bu belge Ticaret Bakanlığı tarafından paylaşılan bir belge olmaktadır. Firma ise labovatuvar firması olduklarını, bu ürünleri üretmek için izin ve belge aldıklarını iddia ediyorlar, ben de kanıt olarak belgeyi istedim ve bunu söylediler: "Böyle bir izni sizinle paylaşamam. Ancak firmanın bilgileri açık, Tarım Bakanlığı Üretim belge numaraları mevcut. Ürünlerimizi SKU ve Barkod ları üretim izin belgeleri olmadan sağlanamaz. Bu açılardan açık olan olan bütün bilgileri değerlendirebilir, istediğiniz makamlarca sorgulatabilirsiniz." dedikleri doğru geldi bana, fabrika da var. Yani önerebilirim artık. Yine de belgeyi sunacağım.

Belge:
Hocam pek popüler değilse vardır bir sebebi die düşünüyorum. Fiyatlarıda piyasaya göre bir hayli düşüko yüzden hammaddenin kaliteli olduğunu zannetmiyorum ama ön yargıyla da yaklaşmamak gerek.

Hocam pek popüler değilse vardır bir sebebi die düşünüyorum. Fiyatlarıda piyasaya göre bir hayli düşüko yüzden hammaddenin kaliteli olduğunu zannetmiyorum ama ön yargıyla da yaklaşmamak gerek.
Bu firma yeni çıktı, hatta Mr. Olimpia'da Furkan Er ve Rukiye Solak'ın sponsorluğunu yaptı, yönetiminde ise ünlü bir sporcu da var. Bana bir kaç belge paylaştılar, izin alabilirsem paylaşacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı