RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2020 #21 Berk ync dedi: Teşekkürler, ses kartı almama gerek yok değil mi ? Teşekkürler, ses kartı almama ihtiyacım yok değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum ses kartı olaylarına bence gerek yok. Alacağın mic yeterli olur diye düşünüyorum.
Berk ync dedi: Teşekkürler, ses kartı almama gerek yok değil mi ? Teşekkürler, ses kartı almama ihtiyacım yok değil mi ? Genişletmek için tıkla... Dostum ses kartı olaylarına bence gerek yok. Alacağın mic yeterli olur diye düşünüyorum.
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Şubat 2020 #22 RotasızBey dedi: Dostum ses kartı olaylarına bence gerek yok. Alacağın mic yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun.
RotasızBey dedi: Dostum ses kartı olaylarına bence gerek yok. Alacağın mic yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun.
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 14 Şubat 2020 #23 ZoccoShop Güvenilirdir. Eğer ki yayıncı/youtuber değilsen bir mikrofona o kadar para vermek yerine daha güzel şeylere harcayabilirsin.
ZoccoShop Güvenilirdir. Eğer ki yayıncı/youtuber değilsen bir mikrofona o kadar para vermek yerine daha güzel şeylere harcayabilirsin.
Canım iskender çekti ya Decapat Katılım 24 Nisan 2019 Mesajlar 811 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2020 #24 264075 dedi: ZoccoShop Güvenilirdir. Eğer ki yayıncı/youtuber değilsen bir mikrofona o kadar para vermek yerine daha güzel şeylere harcayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yayıncı. @Berk ync
264075 dedi: ZoccoShop Güvenilirdir. Eğer ki yayıncı/youtuber değilsen bir mikrofona o kadar para vermek yerine daha güzel şeylere harcayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaş yayıncı. @Berk ync
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Şubat 2020 #25 264075 dedi: ZoccoShop Güvenilirdir. Eğer ki yayıncı/youtuber değilsen bir mikrofona o kadar para vermek yerine daha güzel şeylere harcayabilirsin. Genişletmek için tıkla... YouTuberım aynı zamanda arada sırada da yayın açıyorum teşekkürler
264075 dedi: ZoccoShop Güvenilirdir. Eğer ki yayıncı/youtuber değilsen bir mikrofona o kadar para vermek yerine daha güzel şeylere harcayabilirsin. Genişletmek için tıkla... YouTuberım aynı zamanda arada sırada da yayın açıyorum teşekkürler
K Keri Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3 6 Nisan 2020 #26 Siparişin geldi mi ? Bende sipariş edicem aynı siteden merak ediyorum sorun oldu mu diye.