Zoccoshop rezilliği

Hocam affedersiniz ama niye böyle bilinmedik absürt yerlerden mouse alıyorsunuz? 100 TL ise 30 TL fazladan verin doğru düzgün bir yerden satın alın.

Hocam farkında değilsiniz ancak bizde çokça Hepsiburada üzerinden buranın linkini bırakıyoruz. Çünkü genel olarak aşırı ucuz satıyorlar o yüzden pek bilinmedik diyemeyiz.

Hocam farkında değilsiniz ancak bizde çokça Hepsiburada üzerinden buranın linkini bırakıyoruz. Çünkü genel olarak aşırı ucuz satıyorlar o yüzden pek bilinmedik diyemeyiz.

Ucuz satmalarının bir sebebi olarak şu an bulunduğumuz forumdaki problemi göz önüne alabilir hocam.

Zoccos a çok gittim adamlar satış falan yapmamalı bence int Cafe işletmeye devam etsinler ürünlerinin arkasında değiller bana göre.

Ucuz satmalarının bir sebebi olarak şu an bulunduğumuz forumdaki problemi göz önüne alabilir hocam.

Yani aslında böyle bir konu ile ilk defa karşılaşıyorum. Zamanında forumda aşırı derecede fazla önerilen GXT 890 ve Zalman N5 MF kasa falan çoğu kullanıcı oradan aldı. Anladığım kadarıyla son zamanlarda bozmaya başladılar.

Olabilir hocam. Her marka böyle bir sorun yaşayabilir. Diyebilecek bir şey yok.

GÜNCELLEME:
14 günlük yasal süreci yok sayan zoccoshop; bu süreçten haberdar olduğumu, bana gönderilen ürünün kutu içeriğinin eksik olduğunu ve iade talebim reddedilirse peşini bırakmayacağımı söyledikten sonra iade talebim onaylandı. Her durumda hakkınızı arayın, gerekirse yasal yollardan tehdit edin. Böyle insanlara ekmek yedirmeyin arkadaşlar. İyi günler.

3 5 kuruş az vereceğim diye ne olduğu belirsiz adı sanı duyulmamış sitelere güvenmeyiniz hocam.

3 5 kuruş az vereceğim diye ne olduğu belirsiz adı sanı duyulmamış sitelere güvenmeyiniz hocam.
Hocam ucuz diye oradan almadım, Glorious Model O beyaz modelini burada buldum ve aldım.
Hocam ucuz diye oradan almadım, Glorious Model O beyaz modelini burada buldum ve aldım.
470 TL verdiğim cihazdan 20-30 TL'yi sakınacak değilim.
Aynı modelin beyazı amazonda da vardı fakat satıcı yine zoccoshop idi. Her türlü bu adamlardan almak durumundaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…