Zoccoshop'tan Logitech G413 alınır mı?

Zoccoshop'ta Logitech G413 299TL alınır mı sizce?

Klavye büyük ihtimal İngilizce klavye ve enter tuşu küçük ama benim için sorun değil.

En büyük sorun garantilik durumlarda Logitech Türkiye ilgilenir mi?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda G413 kullanıyorum. Daha önce Switch'lerinden bazılarında sorun çıkmıştı, Keycap'i tutmuyordu. Logitech Müşteri Hizmetlerini aradım, sorunu anlattım, 2 gün sonra yenisi elime ulaştı. Eski klavyem de hala duruyor.

Zoccoshop güvenilir. Gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Logitech'in desteği ile de sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Switch bakımından sorun yaşadınız mı? Bu klavyeyi alıp klavye mevzusunu burada sonlandırmak istiyorum.
Zoccoshop güvenilir. Gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Logitech'in desteği ile de sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Yorumlarınız için teşekkürler.

Bir şey eklemek istiyorum tam bu mevzuyu G413 üzerinde sonlandırmayı düşünürken karşıa 390TL ye Corsair K68 Cherry MX Kırmızı Switch klavye cıktı Adesk Store satıyor N11 de. 300TL için bile kendimi zorlamışken 390TL gereksiz gibime geliyor Romer-G yerine Cherry MX çok gerekli midir ? 390TL Cherry MX için az olabilir ama benim için biraz çokta.

Yorumlarınız neler?

Çoğu kişi Romer-G Switch'leri beğenmiyor. Ancak bana soracak olursanız gayet tatmin ediciler. Switch tarafında yaşadığım tek sorun klavyeyi aldıktan 2 ay sonra bazı tuşların tuş başlıklarını tutmaması oldu, onu da müşteri hizmetlerini arayıp söylediğimde yenisini yolladılar zaten.

Corsair K68'i bilmiyorum, bir şey dememem daha doğru olur ancak bütçenizi zar zor 300 lira yaptıysanız ekstra üzerine koymaya gerek yok, G413 gayet iyi bir klavye. Almadan deneme şansınız varsa içinizin rahat etmesi açısından daha iyi olur.

Haklısınız hocam ben denemiştim daha önce hissiyatı hoşuma gitti yani. Benim mekanik klavyeden beklentim hızlı olması, sağlam olması ve kaliteli olması. Yok mavi switch olsun kahverengi olsun cik cik ses çıkartsın sevmem.

Ancak aklıma gelen son soruyu size sormak istiyorum. Romer-G switchler sert mi ? Tuşlar sert olsun hiç istemiyorum parmaklarım ağrıyor.

CORSAIR kendini kanıtlamış bir marka zaten. Bu ürün de gayet güzel ve kaliteli gözüküyor. Yine de sizde biten bir şey kimine göre 300 TL az kimine göre çoktur.

Sertlik yumuşaklık biraz kişisel olabiliyor. Bana sorarsan yumuşak. Uzun süreler bilgisayar başında olan birisi olarak benim parmaklarımı yormuyorsa kimseninkini yormaz, ağrıtmaz. Ama dediğim gibi zamanın varsa hızlı hızlı tuşlarına bas, bir dene nasılmış.

CORSAIR kendini kanıtlamış bir marka zaten. Bu ürün de gayet güzel ve kaliteli gözüküyor. Yine de sizde biten bir şey kimine göre 300 TL az kimine göre çoktur.
Aynen hocam aynen 150 200 250 geldik 300TL'ye burada yeter artık sonuçta Logitech'te Logitech yani.
Anladım hocam teşekkür ederim umarım deneyince kırmızı switch gibi yumuşaklığı hissederim. Yorumlarınıza çok teşekkürler

Corsair K68 Red LED alabilme durumunuz varsa K68'i alın. Bilek desteği, medya tuşları, Cherry MX oluşu ve IP32 suya-toza karşı dayanıklılık gibi artıları var.

Diğer yandan Romer-G klavye kullandım kesinlikle kötü değildi ama dediğim gibi K68'in artılar G413'den daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…