Zodiak Silver alınır mı?

kotosqu61

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  

Hazır sistemi biraz yükselttim. 1 dakika falan bekleyin 28000 liralık hâli gelince özelliklere bakın, sizce alınır mı?

PSU o sistem için fazla olur PSU markası çok iyi değil Gamepower iyi bir marka değil soğutucuda aynı şekilde kaliteli değil. Diğer kalan bileşenler iyi ama fiyat fazla alınmaz o fiyata. RTX şart değilse attığım sistem çok daha iyidir özelleştirerek alabilirsiniz.

Sisteme baktım. Üstüne anakartı falan da yükselttim. 550 watt yeterli olur mu? (RAM'i 2x16 yaptım ve ek olarak B650-M'deki PCI-e 5.0 SSD soketine 4.0 koyuluyor mu?)

Sisteme baktım. Üstüne anakartı falan da yükselttim. 550 watt yeterli olur mu? (RAM'i 2x16 yaptım ve ek olarak B650-M'deki PCI-e 5.0 SSD soketine 4.0 koyuluyor mu?)

550W yeterli olabilir ama ben yükseltmenizi öneririm ek olarak hangi parçaları seçtiniz yazar mısınız?

550W yeterli olabilir ama ben yükseltmenizi öneririm ek olarak hangi parçaları seçtiniz yazar mısınız?

RAM için t-Force Delta 2x16 tercih ettim. Anakartların hepsi 2 soket RAM, SSD agı 1 TB 3470 okuma 3000 yazma SSD, anakart ASUS Prime B650M-K, böyle 28000 TL oldu.

PSU değiştirmenizi öneririm.

Hocam bir şuna da bakar mısın Crown 4060 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gainward RTX 4060 8 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com

Arkadaşla bir şeyler baktık. Senin attığın sistemdeki ekran kartı 4060'tan daha kötüymüş. Tabii ki benden iyi bilirsin ancak testlere baktım.

1 dk bekle linkte ama 25700 TL'lik gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…