Loki.s Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 38 21 Nisan 2021 #1 Merhabalar. R6 Siege oyununda iki Elite skini arasında kararsız kaldım, sizce hangisi? Zaten iki karakter de mainim, ikisini de çok beğeniyorum fakat kararsızım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2021
Merhabalar. R6 Siege oyununda iki Elite skini arasında kararsız kaldım, sizce hangisi? Zaten iki karakter de mainim, ikisini de çok beğeniyorum fakat kararsızım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 21 Nisan 2021 #2 Ela'nın elite skini aşırı itici, güzel değil. Zofia'nın ki de iyi değil ama Ela'nınkinden iyidir.
Ahmelikun Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 532 Çözümler 3 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 Sizi bilmem ama ben oyun içi skin almaya karşıyım oynanışa bir etki olmadığı için. O para ihtiyacı olan birine verilebilir.
Sizi bilmem ama ben oyun içi skin almaya karşıyım oynanışa bir etki olmadığı için. O para ihtiyacı olan birine verilebilir.
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 21 Nisan 2021 #4 Eğer bu iki skin arasından seçecek olsaydım Ela'nın skinini seçerdim ama Zofia için seçecek olsaydım S.T.A.R.S değil, diğerini seçerdim.
Eğer bu iki skin arasından seçecek olsaydım Ela'nın skinini seçerdim ama Zofia için seçecek olsaydım S.T.A.R.S değil, diğerini seçerdim.
Loki.s Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 38 21 Nisan 2021 #5 Ellie Williams dedi: Ela'nın elite skini aşırı itici, güzel değil. Zofia'nın ki de iyi değil ama Ela'nınkinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Ela'nınki evet itici ama farklı bir havası var.Silah skinide pek iyi değil ama Zofia'nın silah skinide çok iyi değil tabi. jingletakan07 dedi: Eğer bu iki skin arasından seçecek olsaydım Ela'nın skinini seçerdim ama Zofia için seçecek olsaydım S.T.A.R.S değil, diğerini seçerdim. Genişletmek için tıkla... Zofia'nın ilk elite skini pek benim tarzım değil çok hoşuma gitmedi genede düşüneceğim. Zaten tüm operatörler açık başka elite de önerebilirsiniz Son düzenleme: 21 Nisan 2021
Ellie Williams dedi: Ela'nın elite skini aşırı itici, güzel değil. Zofia'nın ki de iyi değil ama Ela'nınkinden iyidir. Genişletmek için tıkla... Ela'nınki evet itici ama farklı bir havası var.Silah skinide pek iyi değil ama Zofia'nın silah skinide çok iyi değil tabi. jingletakan07 dedi: Eğer bu iki skin arasından seçecek olsaydım Ela'nın skinini seçerdim ama Zofia için seçecek olsaydım S.T.A.R.S değil, diğerini seçerdim. Genişletmek için tıkla... Zofia'nın ilk elite skini pek benim tarzım değil çok hoşuma gitmedi genede düşüneceğim. Zaten tüm operatörler açık başka elite de önerebilirsiniz
J jingletakan07 Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 459 Çözümler 2 21 Nisan 2021 #6 Loki.s dedi: Zaten tüm operatörler açık başka elite de önerebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bence Mira, Jäger, Hibana ve Smoke elite setleri güzel. Tabii bu operatörleri ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum.
Loki.s dedi: Zaten tüm operatörler açık başka elite de önerebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bence Mira, Jäger, Hibana ve Smoke elite setleri güzel. Tabii bu operatörleri ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum.